Πούτιν: «Έτοιμοι για σοβαρές συνομιλίες – Δε σχεδιάζουμε επίθεση στην Ευρώπη»

Η Ρωσία είναι έτοιμη για «σοβαρές» συνομιλίες, δηλώνει ο Βλαντίμιρ Πούτιν – και δεν έχει καμία πρόθεση να επιτεθεί στην Ευρώπη.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ρωτήθηκε για πρώτη φορά σχετικά με τις συζητήσεις γύρω από την ειρηνευτική πρόταση των ΗΠΑ.

«Υπήρξε μια σειρά ερωτημάτων που τέθηκαν για συζήτηση», είπε.

Ο Πούτιν ανέφερε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για «σοβαρές» συνομιλίες και πρόσθεσε ότι μία αμερικανική αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί τη Μόσχα την επόμενη εβδομάδα.

Ανέφερε πως η Ρωσία συμφωνεί ότι το σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για μελλοντικές συμφωνίες, αλλά υπογράμμισε ότι πρέπει να συζητηθεί και η ευρωπαϊκή ασφάλεια.

Παραδέχθηκε ότι οι ΗΠΑ λαμβάνουν υπόψη τις ρωσικές θέσεις, αλλά επέμεινε ότι υπάρχουν σημεία τα οποία χρειάζονται περαιτέρω συζήτηση.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι η Ρωσία «δεν έχει καμία επιθετική πρόθεση προς την Ευρώπη» και χαρακτήρισε γελοία την ιδέα αυτή.

Ροή Ειδήσεων

Λιάγκας για Σπυροπούλου: «Είναι κάποιες που έχουν παντρευτεί πλούσιους και δουλεύουν στις επιχειρήσεις των ανδρών τους»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή...

Διπλό φονικό στο Αίγιο: Διώκεται για ανθρωποκτονία ο 65χρονος Ιταλός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το διπλό φονικό στο Αίγιο....

Χατζηδάκης: Τρεις παρεμβάσεις για το κυκλοφοριακό στην Αττική – Τον Ιούλιο ανακοινώσεις για τη διαχείριση απορριμμάτων στο Λεκανοπέδιο

Τρεις παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην Αττική ανήγγειλε...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες