Μαρινέλλα: Πολύ κρίσιμη η κατάστασή της - Σοκαρισμένο το πανελλήνιο - «Δύσκολο το αιμορραγικό εγκεφαλικό» - Καθυστέρησε το ασθενοφόρο;

Η γνωστή τραγουδίστρια Μαρινέλλα νοσηλεύεται από χτες (25/9) το βράδυ στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη κατά τη διάρκεια της νύχτας, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ.

Οπως τονίζεται σε αυτό:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Οι εικόνες και τα βίντεο που κυκλοφορούν από χθες το βράδυ στο Διαδίκτυο δείχνουν τη Μαρινέλλα να τραγουδάει το «Εγώ και εσύ» (Τα λόγια είναι περιττά) και στα πρώτα λόγια να μην μπορεί να κρατήσει την ισορροπία της, να τρέμει και να πέφτει «παγώνοντας» το Ηρώδειο.

Η ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ίδια διατηρούσε τις αισθήσεις της καθ’ όλη τη διάρκεια παροχής των πρώτων βοηθειών ενώ από νωρίς παραπονέθηκε για έντονο πονοκέφαλο μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ασθενοφόρο χρειάστηκε 40 λεπτά για να φτάσει στο θέατρο ενώ καθόλη τη διάρκεια του επεισοδίου το κοινό παρέμεινε στις θέσεις του και χειροκροτούσε!

Λίγο αργότερα, από τα μεγάφωνα του Ηρωδείου ακούστηκε ότι η εκδήλωση θα ματαιωθεί.

Η Ματίνα Παγώνη για την Μαρινέλλα

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στο OPEN και είπε τι συνέβη.

«Υπέστη ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό που σημαίνει ότι είναι ένα δύσκολο εγκεφαλικό. Δεν είναι ισχαιμικό που είναι πιο απλό. Θέλει περισσότερα από 2-3 24ωρα για να δούμε πώς μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση».

Η κυρία Παγώνη τόνισε ότι «υπάρχει η ομάδα γιατρών που την παρακολουθεί και γίνονται συνεχώς εξετάσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πριν βγει στη σκηνή είχε το σύμπτωμα του αιμορραγικού εγκεφαλικού, την έντονη κεφαλαλγία. Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει όταν είναι τόσο έντονη μία κεφαλαλγία και ειδικά σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Ήθελε να ικανοποιήσει το κοινό της και αυτό το άφησε στην άκρη και βγήκε κανονικά στη σκηνή. Να μην ξεχνάμε ότι τα αιμορραγικά εγκεφαλικά επεισόδια είναι δύσκολες καταστάσεις. Θέλουν χρόνο πολύ, θα περιμένουμε».

Η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις.

Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ.»

Η συναυλία ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στη μακρά πορεία της στο ελληνικό τραγούδι με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και πολυάριθμης ορχήστρας.

Από την πρώτη στιγμή, στα social media υπήρξαν μηνύματα αγάπης για τη μοναδική αυτή γυναίκα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, για παράδειγμα, ανέβασε στο X μια κοινή τους φωτογραφία και ανέφερε: «Προσεύχομαι για εσένα αγαπημένη μου».

Η Ρούλα Κορομηλά, με μία φωτογραφία στο Instagram, ευχήθηκε να πάνε όλα καλά ενώ με άλλη ανάρτηση τόνισε ότι ξαφνιάζεται αρνητικά με το γεγονός ότι το βίντεο -από τη στιγμή που καταρρέει- δημοσιεύεται παντού.

Μαρινέλλα: Πολύ κρίσιμη η κατάστασή της - Σοκαρισμένο το πανελλήνιο - «Δύσκολο το αιμορραγικό εγκεφαλικό» - Καθυστέρησε το ασθενοφόρο;

Το ίδιο επισήμανε και η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία διατηρεί φιλική σχέση με τη Μαρινέλλα και την περσινή σεζόν είχαν συνεργαστεί.

Να σημειωθεί ότι ο Τάκης Ζαχαράτος βρίσκεται στο νοσοκομείο κοντά της, μαζί με την οικογένεια και καλούς φίλους που αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της.