Coldplay: Το συγκρότημα που «έριξε» το ΟΑΚΑ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ένα φαντασμαγορικό show χάρισαν στους fans τους οι Coldplay, οι οποίοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, στο μεγαλύτερο συναυλιακό event της χρονιάς.

Στην πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, οι Coldplay εντυπωσίασαν τους περίπου 60.000 fans τους που συγκεντρώθηκαν να τους απολαύσουν από κοντά, και πλημμύρισαν τα social media με σχετικά βίντεο και φωτογραφίες.

Η εμφάνιση του συγκροτήματος έγινε στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους «Music of the Spheres», με θαυμαστές τους από όλη την Ελλάδα, αλλά και διάφορα σημεία του κόσμου, να φτάνουν στην Αθήνα προκειμένου να τους απολαύσουν επί σκηνής.

Μάλιστα, ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, όπως αποκαλύπτει σχετικό βίντεο που «ανέβηκε» στο Twitter, ήταν και οι Κάιλι Μινόγκ, Joe Jonas, και Λίαμ Χέμσγουορθ.

Το ΟΑΚΑ έγινε σημείο συνάντησης για χιλιάδες κόσμου, με τη μουσική να ενώνει διαφορετικές γενιές, ενώ στο event βρέθηκαν ακόμα και αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, όπως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης που συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αλλά και ο αρχηγός του κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία:

coldplay__15_
coldplay__16_
coldplay__17_
coldplay__18_
coldplay__19_
coldplay__14_

 

oaka-coldplay__14_
oaka-coldplay__15_
coldplay__9_
coldplay__10_
coldplay__11_
coldplay__4_
oaka-coldplay__16_
oaka-coldplay__17_
oaka-coldplay__18_
coldplay__5_
coldplay__6_
coldplay__3_
coldplay__2_
coldplay__1_
flag-coldplay
coldplay-flag-arthrou
oaka-coldplay__13_

 

coldplay-3
coldplay__8_
OAKA-coldplay
coldplay-05__4_
coldplay-05__1_
coldplay-05__2_
coldplay-05__3_
coldplay__13_