Πέθανε η ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου

Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου, με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρο Μπιμπίλα, να την αποχαιρετά με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

 

Η Ζωή Παπαδοπούλου, όπως έκανε γνωστό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, θα κηδευτεί την ερχόμενη Δευτέρα στο κοιμητήριο του Βύρωνα.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα: «Ένα πολύ γλυκό πλάσμα του χώρου μας, μια ηθοποιός αθόρυβη που σε όλη της την ζωή υπηρέτησε με απέραντη αγάπη το θέατρο, από τους πρωτεργάτες των απόκεντρων Θεάτρων που πάλευε να στήσει και να δημιουργεί ωραίες παρατάσεις στο Θερινό Θέατρο της Λούτσας. »Λάτρευε το κλασσικό θέατρο. Μόνη της έραβε, αφισοκολλούσε, έτρεχε νυχθημερόν κ έδινε μήνυμα σε μας τους νεότερους. Από τα πιο ενεργά μέλη του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοηθείας ΣΕΗ) και του ΕΣΗ (Ένωση συνταξιούχων ηθοποιιών), όταν πια συνταξιοδοτήθηκε η χαρά της ήταν να περνά τον χρόνο της βοηθώντας στα γραφεία και να κάνει συγκεντρώσεις στο σπίτι της με πολλούς καλλιτέχνες. »

Ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια κι όνειρο της ήταν να μείνει το Θέατρο της Λούτσας στους ηθοποιούς. Αυτή ήταν η καλόκαρδη, υπέροχη Ζωή Παπαδοπούλου. Θα την αποχαιρετήσουμε 11:30 την Δευτέρα από το κοιμητήριο του Βύρωνα. Καλό ταξίδι Ζωίτσα μου».