Σε ΜΕΘ νοσηλεύεται ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος

Ο Νίκος Ξανθόπουλος νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου, ο δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης βρέθηκε στο πλευρό του 88χρονου ηθοποιού στη ΜΕΘ του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται.

Ο δημοσιογράφος σε σχετική ανάρτηση στα social media αναφέρει ότι ο σπουδαίος ηθοποιός αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Τάσος Κοντογιαννίδης στην ανάρτησή του:

«Χθες επισκέφθηκα τον σοβαρά ασθενή σε κλινική του Αιγάλεω διασωληνωμένο όπου νοσηλεύεται με καρδιολογικά και άλλα σοβαρά προβλήματα φίλο μου Νίκο Ξανθόπουλο. Βούρκωσα όταν τον είδα και προσευχήθηκα σύντομα να γίνει καλά, να βγει και με την σύζυγο του Εριφύλη που τον περιμένει καρτερικά να επιστρέψει στο σπίτι στην Παιανία, που και η ίδια πέρασε τον τελευταίο καιρό σε νοσοκομείο από ασθένεια την οποία ξεπέρασε. Εύχομαι φίλε Νίκο σύντομα να βγεις δυνατός και να νικήσεις όπως μου είχες πει πριν από καιρό όταν νοσηλευόσουν στο νοσοκομείο και σε επισκέφθηκα: ”Που θα πάει Τάσο, θα την νικήσω την ασθένεια και θα γυρίσω δυνατός στο σπίτι, στη γυναίκα μου την Εριφύλη, στα παιδιά και στα εγγόνια μου δυνατός!!!”. Προσεύχομαι γρήγορα να γίνεις καλά!!!

ΚΑΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ανάρρωση φίλε Νίκο!!!!».