To Kaleidoscope είναι η νέα σειρά του Netflix που αφήνει τους θεατές να δουν ανακατεμένα τα επεισόδια

Μια νέα, ανατρεπτική, σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix από το νέο έτος.

Συγκεκριμένα, η νέα σειρά που έρχεται στην πλατφόρμα ονομάζεται «Kaleidoscope» και μπορεί κανείς να δει τα επεισόδια ανακατεμένα.

Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει την 1η Ιανουαρίου του 2023 και πρωταγωνιστούν οι Giancarlo Esposito, Paz Vega και Tati Gabrielle.

Πρόκειται για ένα «παζλ» το οποίο αφορά σε μια υπόθεση ληστείας 25 χρόνων, στην οποία κάποιοι αριστοτεχνικοί ληστές προσπαθούν να κλέψουν τα χρήματα από ένα θησαυροφυλάκιο, το οποίο φρουρείται από την πιο ισχυρή ομάδα εταιρικής ασφάλειας στον κόσμο. Τα μοτίβα στα οποία βασίζεται η σειρά έχουν να κάνουν με τη διαφθορά, την απληστία, την εκδίκηση, τη δολοπλοκία, την αφοσίωση και την προδοσία.

Το ενδιαφέρον κομμάτι του Kaleidoscope είναι πως η σειρά έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε οι θεατές να μπορούν να την παρακολουθήσουν βλέποντας τα επεισόδια μπερδεμένα.

Συνολικά θα κυκλοφορήσουν 8 επεισόδια και ως όνομα έχουν ένα διαφορετικό χρώμα. Παρακολουθώντας για παράδειγμα το κίτρινο εντάσσεσαι σε μία διαφορετική χρονική στιγμή σε αυτά τα 25 χρόνια. Η σειρά με την οποία ο καθένας μας θα παρακολουθήσει τα επεισόδια έχει σημασία, καθώς θα διαμορφώσει μία εντελώς διαφορετική οπτική για την ιστορία.

Στο τέλος βέβαια, όλοι θα έχουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματα που μας έχουν δημιουργηθεί σε κάθε επεισόδιο.