«Η Ελισάβετ Β' έβλεπε το ''The Crown''», δήλωσε ηθοποιός της σειράς

Όπως υποστήριξε ο ηθοποιός Ματ Σμιθ, η εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ Β’ έβλεπε την τηλεοπτική σειρά «The Crown» (Το Στέμμα).

Ο Σμιθ υποδύθηκε στη σειρά τον πρίγκιπα Φίλιππο στα νεανικά του χρόνια και τόνισε πως η Ελισάβετ ήταν θαυμάστρια του τηλεοπτικού προγράμματος.

«Γνώρισα τον σημερινό βασιλιά Κάρολο, του είπα ότι φοράει υπέροχα παπούτσια… και μετά συνάντησα τον Χάρι μια φορά στο πόλο. Ο Χάρι με πλησίασε και μου είπε “ο παππούς”, γιατί παρακολούθησε τη σειρά. Άκουσα ότι και η βασίλισσα την είχε παρακολουθήσει, ναι, και το έβλεπε την Κυριακή το βράδυ, προφανώς», δήλωσε ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Today».

Ο Ματ Σμιθ είπε μάλιστα πως ο Φίλιππος, δεν παρακολουθούσε τη σειρά. «Ξέρω ότι ο Φίλιππος σίγουρα δεν την παρακολούθησε», ανέφερε.

Όπως εξιστόρησε ο ηθοποιός, κάποτε ένας φίλος του κάθισε δίπλα στον πρίγκιπα Φίλιππο σε ένα δείπνο και τον ρώτησε αν βλέπει το Στέμμα. «Ο φίλος μου δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Στο τέλος του γεύματος είπε: “Φίλιππε, πρέπει να σε ρωτήσω, έχεις παρακολουθήσει το The Crown;. Και ο Φίλιππος γύρισε προς το μέρος του και του είπε: “Μην είσαι γελοίος”».