Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Ξεκίνησε η προπώληση - Πώς και που θα προμηθευτείτε εισιτήρια

Αρχισε χτες, Τρίτη 12/4, η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων για την πλειοψηφία των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2022.

Θέατρο, χορός, μουσική, συζητήσεις και συναυλίες, περφόρμανς, παγκόσμιες πρεμιέρες και διεθνείς συμπαραγωγές συνθέτουν ένα δυναμικό φεστιβαλικό καλοκαίρι, με ένα πρόγραμμα 70 παραγωγών και περισσότερους από 2.000 εγχώριους και διεθνείς καλλιτέχνες.

Μια πληθωρική καλοκαιρινή γιορτή για το Θέατρο, τη Μουσική και τον Χορό, που φιλοξενεί στο  Ηρώδειο κορυφαίους Έλληνες αλλά και παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες, προτείνει ένα δυναμικό πρόγραμμα από τη διεθνή σκηνή στην Πειραιώς 260 και υποδέχεται στην Επίδαυρο πολυαναμενόμενες παγκόσμιες πρεμιέρες και σπουδαίες ελληνικές παραγωγές.

Αυτό το καλοκαίρι, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ενισχύει τη συνολική εμπειρία του θεατή με μια σειρά από pre-show και post-show δράσεις, αλλά και υπαίθρια Jazz Parties στην Πειραιώς 260.

Επιπλέον, το Φεστιβάλ αγκαλιάζει φέτος ακόμα πιο θερμά το κοινό του, εγκαινιάζοντας τη νέα Κάρτα Φίλου/ης – FESTIVAL FRIEND – η οποία εξασφαλίζει προνόμια, προσφορές και εκπτώσεις εισιτηρίων για πολλές εκδηλώσεις του καλλιτεχνικού προγράμματος 2022.

Πληροφορίες εισιτηρίων

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Αγορά εισιτηρίων

aefestival.gr, https://www.viva.gr/tickets/festival/festival-athinon-epidaurou-2022/

Για όσες εκδηλώσεις δεν έχει ξεκινήσει η πώληση, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση από το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Επίσης, θα ακολουθήσει σύντομα ανακοίνωση για την έναρξη πώλησης εισιτηρίων και στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ.