«Έφυγε» η Χριστιάνα, η ερμηνεύτρια πολλών διαχρονικών επιτυχιών (Video)

Το βράδυ της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2021, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, η αγαπημένη τραγουδίστρια με την υπέροχη μελωδική φωνή και τα μεγάλα καταπράσινα μάτια  Χριστιάνα, αφήνοντας πίσω της αξέχαστες και πολύ αγαπημένες επιτυχίες.

Χριστιάνα: Πέθανε σε ηλικία 68 ετών η δημοφιλής ερμηνεύτρια | Έθνος

Η Χριστιάνα, που είχε γεννηθεί το 1953, έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, ενώ τα τελευταία χρόνια έπασχε και από Αλτσχάιμερ, κάτι που την κράτησε χρόνια μακριά από το πεντάγραμμο, παρά τις τόσες αξέχαστες επιτυχίες.

 

Στη δισκογραφία της περιλαμβάνονται μεγάλες επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Τα μάτια σου», «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Σαριμπιντάμ», «Η νύχτα θέλει», «Τελάλη μου», «Χόρεψε με ένα ταγκό», «Μίλα μου» (που ερμήνευσε μαζί με τον Δάκη) και βέβαια το περίφημο «Τελειώσαμε λοιπόν».

Στο πλευρό της όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια ήταν η οικογένειά της, ο πρώην σύζυγός της Δημήτρης Σταμάτης, (ο οποίος είχε διατελέσει νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας αλλά και βουλευτής της ΝΔ), καθώς και τα δύο παιδιά τους.

Θλίψη: Εφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Χριστιάνα - Η μάχη με τον καρκίνο... | Ελλάδα Ειδήσεις

 

Η πανέμορφη, ταλαντούχα και χαμηλών τόνων Χριστιάνα Λαβίδα προερχόταν από καλλιτεχνική οικογένεια: Αδερφή της είναι η Βασιλική Λαβίνα, σύζυγος του συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου, και ξαδέλφη της η Ελένη Βιτάλη.