Ο Αιμιλιανός Σταματάκης αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στον «Ρινόκερο»

Ποιος είναι ο νέος πρωταγωνιστής της σπουδαίας παράστασης που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας στο Θέατρο Κιβωτός.

Ο ηθοποιός Αιμιλιανός Σταματάκης, ανέλαβε να  είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση «Ρινόκερος», ενός αριστουργηματικού έργου του Ευγένιου Ιονέσκο με τις παραστάσεις να  ξεκινούν και πάλι, από την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 και τις πρόβες στο θέατρο Κιβωτός, να έχουν ξεκινήσει και να γίνονται με εντατικούς ρυθμούς. 

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-11/stamatakis.jpg.webp?itok=tWo1zlwt

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ομάδα του «Ρινόκερου» και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού σε λίγες μέρες ο «Ρινόκερος» μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ.

Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μας και τον ευχαριστούμε.

Οι Παραστάσεις του «Ρινόκερου» θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός».

Αιμιλιανός Σταματάκης: Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη |  Reader

Ποιο είναι ο Αιμιλιανός Σταματάκης

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Επίσης έχει πτυχίο Θεατρικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις: Ο άνθρωπος που γελά (2019), Jesus Christ Superstar (2018), Chicago (2019), Ορέστης (2021).Έχει συμμετάσχει επίσης στις παραστάσεις «Ειρήνη» και «Moby Dick», «Καμπάνες του Εντεβάις».

 

Διαβάστε ακόμα: Αντικαθίσταται ο Άρης Σερβετάλης – Θα συνεχιστεί ο «Ρινόκερος» – Ένα καθηλωτικό έργο