Οι U2 επιστρέφουν με ένα καινούργιο τραγούδι για παιδική ταινία - Video

Στην πηγαία χαρά της παιδικής αθωότητας φαίνεται πως ανατρέχουν την δύσκολη αυτή εποχή οι U2. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι η δισκογραφική τους επιστροφή, που έρχεται δύο ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, συνδέεται άρρηκτα με μια παιδική ταινία.

Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους «Your Song Saved My Life» το οποίο γράφτηκε για την δεύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων «Sing» που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον φετινό χειμώνα.

Παράλληλα, μάλιστα, ο αρχηγός του διάσημου συγκροτήματος, Bono, θα θα δανείσει τη φωνή του σε έναν από τους χαρακτήρες της ταινίες, τον Clay Calloway. Και αυτό είναι κάτι που κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του.

 

Η σχέση των U2 με την μεγάλη οθόνη, βεβαίως, έχει παραλεθόν καθώς έχουν υπογράψει και παλαιότερα κινηματογραφικά σάουντρακ τα οποία μάλιστα σημείωσαν και μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα κομμάτια «The Hands That Built America» από την ταινία του 2003 «Gangs of New York» και το «Ordinary Love» που ακούστηκε στην ταινία του 2014 «Mandela: Long Walk To Freedom».