Άνοιξε η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη - Μία κύρια & τέσσερις συμπληρωματικές

Δημοσιεύτηκαν σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, οι διαθήκες του Μίκη Θεοδωράκη, οι οποίες και βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες στο Ειρηνοδικείο προς δημοσίευση.

Το περιεχόμενο της διαθήκης του Μίκη Θεοδωράκη (είναι μία κύρια και τέσσερις συμπληρωματικές) αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει, πέρα από τα όποια περιουσιακά στοιχεία, και τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνικών του έργων.

Από την πλευρά της κόρης του, Μαργαρίτας θεοδωράκη, στο Ειρηνοδικείο, προκειμένου να λάβει αντίγραφο έχει μεταβεί η εξουσιοδοτημένη συμβολαιογράφος της.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-09/mikis-theodorakis-akropoli-08-09-2021.jpg.webp?itok=CPGiSpGo

Το περιεχόμενο της διαθήκης του Μίκη Θεοδωράκη (κατά πληροφορίες αυτές είναι πέντε και όχι μία), αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει πέρα από τα όποια περιουσιακά στοιχεία και τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνικών του έργων.

Μίκης Θεοδωράκης: Πότε ανοίγει η διαθήκη του μουσικοσυνθέτη – Όσα περιμένουν οι κληρονόμοι - Gossip - Athens magazine

Να σημειωθεί επίσης, ότι τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει και το θέμα του Νίκου Κουρή, που εμφανίζεται ως τρίτο παιδί του Μίκη Θεοδωράκη, με την Μαργαρίτα να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα απαγορεύοντάς του να χρησιμοποιεί το επώνυμο Θεοδωράκης και με τον ίδιο να ζητά εξέταση DNA με την Μαργαρίτα.