18 οι νέες καταγγελίες από το ΣΕΗ: Τρεις γνωστοί καλλιτέχνες στους καταγγελλομένους

Φάκελος “φωτιά” με 18 νέες καταγγελίες, που έφτασαν στο ΣΕΗ, είναι ο φάκελος που παρέδωσε το πρωί στην Εισαγγελία ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Πασχάλης Τσαρούχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα ονόματα των καταγγελλομένων περιλαμβάνονται τουλάχιστον τρία γνωστών πρωταγωνιστών και σκηνοθετών, που ήδη έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα την επικαιρότητα.

Ωστόσο, με τα έως τώρα στοιχεία οι περισσότερες καταγγελίες φέρονται να περιγράφουν αδικήματα που έχουν υποπέσει σε παραγραφή, ενώ μόνο μία με δύο υποθέσεις παραμένουν «ζωντανές» και δυνητικά αφορούν σε κακουργηματικές πράξεις.

Οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται άμεσα να καλέσουν ως μάρτυρες τα πρόσωπα που έχουν προβεί σε καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών με ποινικό αντικείμενο, προκειμένου να λάβουν καταθέσεις.

Την ίδια ώρα στην τελική ευθεία βρίσκεται η έρευνα αναφορικά με τη μήνυση του Δ. Άνθη σε βάρος γνωστού ηθοποιού για βιασμό, ενώ όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Εισαγγελέας τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και αύριο, θα έχει καταλήξει εάν θα ασκήσει δίωξη ή εάν θα αρχειοθετήσει την συγκεκριμένη καταγγελία.