Ξεσπά ο Αύγουστος Κορτώ για τις δηλώσεις Χαϊκάλη: «Eμείς οι αδερφές, δυστυχώς, τους ξέρουμε πολύ καλά τους ''άντρες παλιάς κοπής"»

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ, τοποθετείται σε σχέση με τους ισχυρισμούς του Παύλου Χαϊκάλη περί «αντρών παλιάς κοπής».

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός, μετά από καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή πως έπεσε θύμα παρενόχλησης, μίλησε δημόσια, υποστηρίζοντας ότι ήταν ερωτευμένος με την ηθοποιό. Ο πρώην βουλευτής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ως «άνδρας παλιάς κοπής» έχει μάθει να επιμένει, παρά τα «όχι».

Η  αντίδραση-ξέσπασμα του Αύγουστου Κορτώ

Τη Δευτέρα ο Αύγουστος Κορτώ, αντιδρώντας σε σχέση με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη, έγραψε τα εξής:

«Κι εμείς οι αδερφές, δυστυχώς, τους ξέρουμε πολύ καλά τους ”άντρες παλιάς κοπής”.

Ήταν οι συμμαθητές που μας κορόιδευαν στο σχολείο, που μας έκαναν τη ζωή κόλαση, πιθηκίζοντας τον ομοφοβικό οχετό που ‘χαν απορροφήσει απ’ τους πατεράδες τους.

Ήταν αυτοί που ξεροστάλιαζαν στα πάρκα μες στη νύχτα, και για να μην παραδεχτούν τον λόγο της παρουσίας τους εκεί, σου τράβαγαν και δυο σφαλιάρες.

Ήταν αυτοί που, σ’ ένα τραπέζι γνωστών και φίλων, έκαναν ασταμάτητα ντεμέκ καλαμπούρια για τους πούστηδες -“φιλικά πάντα”.

Ήταν τα αφεντικά κι οι προϊστάμενοι που μας απευθύνονταν με γυναικεία ονόματα κι αντωνυμίες.

Ήταν οι χολωμένοι άγνωστοι που κάθε χρόνο βρίζουν και καταριούνται το Pride, που μοίραζαν αβέρτα ψόφους όταν τόλμησα να ξεστομίσω τις λέξεις ”ο άντρας μου”, ή να ανεβάσω μια φωτογραφία ενός φιλιού ή μιας αγκαλιάς με τον άνθρωπό μου.

Τύποι βαθιά ανεπαρκείς, που γυρεύουν επάρκεια στη βία και την ασχήμια. Όντως, πρόκειται για προϊόντα του παλιού κόσμου -και γι’ αυτό είναι καταδικασμένοι να βυθιστούν μαζί του στη λήθη».

Κι εμείς οι αδερφές, δυστυχώς, τους ξέρουμε πολύ καλά τους ‘άντρες παλιάς κοπής’.

Ήταν οι συμμαθητές που μας κορόιδευαν…

Δημοσιεύτηκε από Auguste Corteau στις Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021