Σάσα Μπάρον Κοέν: Ο Μπόρατ επιστρέφει για να τρομοκρατήσει τις ΗΠΑ - trailer

Στις 23 Οκτωβρίου, λίγες εβδομάδες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ο Μπόρατ του Σάσα Μπάρον Κοέν επιστρέφει για να τρομοκρατήσει τη «Yankeeland» και τον Μάικ Πενς, το σημερινό αντιπρόεδρο.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την ανέλπιστη και τεράστια επιτυχία του Μπόρατ, το σίκουελ, με τίτλο «Borat: Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan» θα κάνει το ντεμπούτο του στο Amazon Prime Video.

Στο τρέιλερ, ο Μπόρατ –ένας δημοσιογράφος από το Καζακστάν, χαρακτήρας τον οποίο ο Κοέν μας γνώρισε στα show του, F2F και Da Ali G Show– αμφανίζεται μεταμφιεσμένος (διότι πλέον είναι αναγνωρίσιμος) σε μια μικρή αμερικανική πόλη, συνοδευόμενος από την κόρη του εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πατέρας και κόρη προκαλούν χάος σε κλινικές οι οποίες δεν δέχονται για έκτρωση και σε χοροεσπερίδες ντεμπιτάντ. «Τι είναι πιο επικίνδυνο; Ο ιός ή οι Δημοκρατικοί» ρωτά ο Μπόρατ ένα ντούο ψηφοφόρων του Τραμπ.

«Οι Δημοκρατικοί» απαντούν εκείνοι. Σε μια άλλη σκηνή, ο Μπόρατ, ντυμένος Ντόναλντ Τραμπ αποπειράται να δώσει την κόρη του σε έναν σαστισμένο Μάικ Πενς κατά τη διάρκεια δημόσιας ομιλίας του.