Μπέτυ Πουλοπούλου: «Δεν μπορώ να τον αποχαιρετήσω. Σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη» (Video)

Ο θάνατος του Γιάννη Πουλόπουλου, έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια του σπουδαίου τραγουδιστή, με τη  σύζυγό του Μπέτυ, να συγκλονίζει μιλώντας για τον άνδρα της ζωής της και με το βάρος τέτοιων στιγμών, να θυμίζουν απλώς, πως δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο άνθρωπός της, έφυγε για πάντα από κοντά της.

«Δεν μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμη», είπε συντετριμμένη, μιλώντας  αποκλειστικά στο OPEN η Μπέτυ Πουλοπούλου, σύντροφος για μια ολόκληρη ζωή, του πολυαγαπημένου μεγάλου ερμηνευτή Γιάννη Πουλόπουλου, που έφυγε από τη ζωή στις 24 Αυγούστου, σε ηλικία 79 ετών, μετά από μακροχρόνια προβλήματα υγείας.

«Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Τεράστιος τραγουδιστής», πρόσθεσε συγκινώντας.

 Δείτε το Video:

Συγκεκριμένα η κα Πουλοπούλου, με την οποία ο αξέχαστος τραγουδιστής μοιράστηκε τη ζωή του και έφερε στον κόσμο μία κόρη, είπε:

«Δεν μπορώ ακόμη να τον αποχαιρετήσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη. Δεν μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμη. Είχε ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα με τα μάτια του. Του έφερε κατάθλιψη, αυτή η κατάσταση και όταν ήρθαν κάποια άλλα προβληματάκια στην υγεία του, δεν είχε το κουράγιο να τα πολεμήσει όσο έπρεπε. Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Τα έκανε όπως ήθελε εκείνος.

Είχε μια αγνότητα καλοσύνης. Δεν έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, κάλος πατέρας. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Τεράστιος τραγουδιστής».

Η απώλεια του αγαπημένου μεγάλου τραγουδιστή, που έχει ερμηνεύσει μοναδικά πλήθος υπέροχων και διαχρονικά, πολύ αγαπημένων τραγουδιών, συγκίνησε βαθιά τον καλλιτεχνικό κόσμο και όλη την Ελλάδα.

Η κηδεία του, όπως ανακοινώθηκε, θα γίνει αύριο, Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 18:00, από το νεκροταφείο της Κηφισιάς, στην Αθήνα.