Πού κατατάσσουν την Ελλάδα τα πρώτα στοιχήματα για την Eurovision - Ακούστε το τραγούδι

Το τραγούδι με την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου, το οποίο θα πάει στην Eurovision  με τραγουδίστρια την νεαρή Στεφανία Λυμπερακάκη παρουσιάστηκε την Κυριακή.Παράλληλα παρουσιάστηκε και το επίσημο video clip του Supergirl.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται στην 15η θέση μεταξύ των 41 χωρών που θα διαγωνιστούν στον διαγωνισμό της Eurovision.

Τα στοιχήματα θέλουν στις πρώτες θέσεις, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, την Ισλανδία, τη Λιθουανία και τη Ρουμανία, ενώ από κοντά ακολουθεί και η συμμετοχή της Ιταλίας στη Eurovision 2020, η οποία και θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Πάντως οι πρώτες ενδείξεις των στοιχημάτων για τον νικητή αφορά χώρες που δεν έχουν ακόμη παρουσιάσει επίσημα τους εκπροσώπους και τα τραγούδια τους!

Στους φαν της Eurovision είναι επίσης γνωστό – με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνο της Ελένης Φουρέιρα – πως η σκηνική παρουσία, αλλά και ο τρόπος που θα κινηθεί μια συμμετοχή τις ημέρες του διαγωνισμού στο Ρότερνταμ μπορεί να απογειώσει τις πιθανότητές της να πλασαριστεί σε καλύτερη θέση.

Να σημειωθεί ότι, το κομμάτι Supergirl και η Στεφανία Λυμπερακάκη πλησιάζουν τα 400.000 views στο YouTube σε λιγότερες από 24 ώρες.