Έχετε... τρεις νέες σειρές στην τηλεόρασή σας, τα Χριστούγεννα - Δείτε τα trailer

Σειρές επιστρέφουν αλλά και νέες μεγάλες παραγωγές φέρνει το Netflix, τα Χριστούγεννα.  Θα καταφέρουν να «κολλήσουν» τους θεατές.

Ο Γητευτής (The Witcher)

Βασισμένη στα μπεστ σέλερ βιβλία φαντασίας, η σειρά «Ο Γητευτής» αφηγείται μια επική ιστορία για τη μοίρα και την οικογένεια. Ο Γκέραλτ από τη Ρίβια, ένας μοναχικός κυνηγός τεράτων, αγωνίζεται να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου συχνά οι άνθρωποι είναι πιο κακοί από τα θηρία. Κάποια στιγμή, η μοίρα τον φέρνει κοντά σε μια πανίσχυρη μάγισσα και μια νεαρή πριγκίπισσα, και οι τρεις τους αναγκάζονται να μάθουν μαζί να αντιμετωπίζουν την αστάθεια που εγκαθιδρύεται σιγά-σιγά στην Ήπειρο. Η πρώτη σεζόν της σειράς θα αποτελείτε από 8 επεισόδια, ενώ θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου.

 

Χαμένοι στο Διάστημα (Lost in Space)

Νέοι κίνδυνοι -και μαζί νέες περιπέτειες- περιμένουν την οικογένεια Ρόμπινσον. Παγιδευμένοι με το Τζούπιτερ 2 σε έναν μυστηριώδη υδάτινο πλανήτη χωρίς το αγαπημένο τους ρομπότ, οι Ρόμπινσον πρέπει να συνεργαστούν, έχοντας δίπλα τους την ατίθαση και χειριστική Δρα Σμιθ και τον ακαταμάχητα γοητευτικό Ντον Γουέστ, για να μπορέσουν να επιστρέψουν στο Ρέζολουτ και να βρουν ξανά τους αποικιστές.

Σύντομα, όμως, συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προσπαθώντας να βρουν το μυστικό που θα τους οδηγήσει στο ρομπότ και σε ένα ασφαλές πέρασμα προς τον Άλφα Κενταύρου, έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά από νέες απίθανες απειλές και αναπάντεχα ευρήματα. Όμως, τίποτα δεν θα τους σταματήσει από το να προστατεύσουν την οικογένεια… η επιβίωση είναι εξάλλου η ειδικότητα των Ρόμπινσον.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Δεκεμβρίου και θα πρωταγωνιστούν οι Τόμπι Στίβενς, Μόλι Πάρκερ, Μάξγουελ Τζένκινς, Μίνα Σάντγουολ, Τέιλορ Ράσελ, Ιγκνάσιο Σερίκιο και Πάρκερ Πόζι.

Εσύ (You)

Το ψυχολογικό θρίλερ «You», το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Καρολάιν Κέπνες, έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και πήρε το εισιτήριο για δεύτερη σεζόν. Το παρελθόν τον στοιχειώνει καθώς ο Τζο είναι πλέον αναγκασμένος να κρύβεται από την πρώην του στο Λος Άντζελες.

Η πρώτη σεζόν τελείωσε όταν ο πρωταγωνιστής δολοφόνησε την μούσα και εμμονή του, Μπεκ, αλλά και τους φίλους της Πιτς και Benji, τους οποίους παγίδευσε μέσω του κοινού ψυχοθεραπευτή του με την Μπεκ, Dr. Νίκι. Επίσης αιφνιδιάστηκε με την επιστροφή της πρώην του, Candace, την οποία νόμιζε πως έχει σκοτώσει.   «Στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σεζόν υπάρχει μια επανάληψη, με περισσότερες σκληρές λεπτομέρειες για όσα έκανε στη Μπεκ», είπε ο ηθοποιός Πεν Μπάτζλεϊ, αναφερόμενος στην δολοφονία της Μπεκ στον πρώτο κύκλο, η οποία δεν προβλήθηκε. Η δεύτερη σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου.