Ο Κώστας Ευριπιώτης ήταν ο «παίδαρος» της Ρίτας Σακελλαρίου

Ο Κώστας Ευριπιώτης, που ο θάνατός του στα 56 του χρόνια σκόρπισε την θλίψη, ήταν ένας αγαπημένος ηθοποιός του κοινού και πολλοί τον θυμούνται ως «Βλάχο» στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά». Λίγοι, όμως, είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι ήταν ο… παίδαρος της Ρίτας Σακελλαρίου, όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Το τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου «Εγώ δεν πάω Μέγαρο» τραγουδήθηκε και τραγουδιέται, ωστόσο, οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως η ντίβα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού το αφιέρωνε στον Κώστα Ευριπιώτη. Μάλιστα, φέρεται οι δυο τους να ήταν ζευγάρι, με τις φήμες να φουντώνουν όταν συνεργάστηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό You για το πώς αισθανόταν για την αφιέρωση της Ρίτας Σακελλαρίου. «Ξεχωριστή χαρά. Και η πιο ξεχωριστή ήταν η δήλωση της »μεγάλης κυρίας» του λαϊκού τραγουδιού όταν τη ρώτησαν σε μια συνέντευξη: «Μα είναι δυνατόν ο Ευριπιώτης να είναι παίδαρος; Οι παίδαροι είναι “τετράγωνοι” έτσι δεν είναι;». Και τους απάντησε: «Ο Ευριπιώτης είναι παίδαρος στην ψυχή!». Έτσι αισθάνομαι, λοιπόν, μέσα μου. Θέλω πάντα να είμαι δυνατός, να κάνω το καλύτερο για όλους», απάντησε τότε ο Κώστας Ευρυπιώτης.

Σχετικά με το αν συνέχιζε να ακούει το συγκεκριμένο τραγούδι απαντούσε: «Κάποιες φωνές παίρνουν τη θέση τους στον χρόνο και κάποια τραγούδια δεν θα χαθούν ποτέ. Και είναι νομίζω πολύ ευχάριστο, άνθρωποι που ερμήνευσαν σημαντικά τραγούδια  κάποια στιγμή να τολμήσουν να πουν και ένα πιο χαβαλεδιάρικο…».