Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής

Τρεις αξέχαστες μουσικές βραδιές, γεμάτες συναίσθημα, δύναμη και εκπλήξεις μας υπόσχεται η Άλκηστις Πρωτοψάλτη  στο Μέγαρο Μουσικής.

Έχοντας στο πλευρό της την Χορωδία GraduArti (Απόφοιτοι Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων), υπό τη Διεύθυνση της Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη, καθώς και την Συμφωνική Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων υπό τη Διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού, θα μας ξεναγήσει στο δικό της ‘Μυστικό Τοπίο’, όπως ονομάζεται αυτό το μουσικό ταξίδι όπου το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ελληνικά και ξένα τραγούδια από δημιουργούς που ενέπνευσαν την ερμηνεύτρια.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Άλκηστις Πρωτοψάλτη την Τετάρτη 25, την Πέμπτη 26 και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 και αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γράφει για τις τρεις συναυλίες της στο Μέγαρο:

«Το Μυστικό τοπίο κρύβει την ημέρα και τη νύχτα, έχει πάθος και έκφραση. Επέλεξα αυτό τον τίτλο γιατί η μουσική έχει φως, ανοίγει μοναδικά περάσματα για να εκφραστεί, μονοπάτια γεμάτα ασπρόμαυρες νότες που χρωματίζουν σιγά σιγά την ψυχή.

Τα τραγούδια που θα τραγουδήσω, με συγκινούν, με προκαλούν με τον τρόπο τους με πιάνουν απ’ το χέρι σφιχτά και με οδηγούν σε κόσμους πολύ ιδιαίτερους, φανταστικούς, με μεταφέρουν μαγικά από το παρελθόν στο σήμερα και από το τώρα στο αύριο.

Ο ήχος μιας συμφωνικής ορχήστρας σού προσφέρει απλόχερα πληθώρα συναισθημάτων, είναι σαν μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά, όπου κλείνεις τα μάτια και ακουμπάς.

Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τη Συμφωνική Ορχήστρα της πόλης μου, με τον Λουκά Καρυτινό που η μαγική του μπαγκέτα θα πλημμυρίσει τον κόσμο μουσική και με τη χορωδία GraduArti της Χριστίνας Βαρσάμη που θα δώσει άλλη διάσταση στα τραγούδια».

posteralkistis_b

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Τιμές εισιτηρίων:
Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ: € 7,5
Πολύτεκνοι, 65+: € 9,5
Ζώνη Γ: € 14
Ζώνη Β: € 25
Ζώνη Α: € 35
Διακεκριμένη Ζώνη: € 50

Εισιτήρια – Πληροφορίες – Εκδοτήρια:
Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
Ομήρου 8, Αθήνα
Tηλ.: 210 7282333