Μετά τις αντιδράσεις ανοίγει το απόγευμα και με ελεύθερη είσοδο η Ακρόπολη

Μετά τις διαμαρτυρίες επισκεπτών της Αθήνας, το Υπουργείο Πολιτισμού ανοίγει, τελικά, τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης για το απόγευμα της Δευτέρας και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Εχθές το Υπουργείο Πολιτισμού έκλεισε την Ακρόπολη και το Θέατρο Διονύσου από τις 2 το μεσημέρι λόγω καύσωνα, επικαλούμενο την εργατική νομοθεσία.

Σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση

του Υπουργείο Πολιτισμού, για σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, λόγω της ευνοϊκής εξέλιξης του καιρού, θα ανοίξει τον Αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και του Διονυσιακού Θεάτρου, από τις 17:00 έως τις 20:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό».

Η χθεσινή ανακοίνωση:

«Λόγω καύσωνος και για την προστασία των επισκεπτών και των εργαζομένων, και σύμφωνα με την ισχύουσα εργατική νομοθεσία, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης και του Διονυσιακού Θεάτρου κλείνει για το κοινό, Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 και Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, στις 14:00. Οι επισκέπτες που έχουν ήδη εκδώσει ηλεκτρονικό εισιτήριο για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες από το διαδίκτυο, παρακαλούνται να προσέλθουν στα εκδοτήρια προκειμένου να το αντικαταστήσουν με άλλο, σε ημερομηνία της αρεσκείας τους».