Το συναρπαστικό "Κυνήγι των Φαντασμάτων" του John Connolly

Από τις εκδόσεις “Bell” κυκλοφορεί το μυθιστόρημα του John Connolly “Το Κυνήγι των Φαντασμάτων” (A Game of Ghosts), σε μετάφραση Τίνας Μαθιουδάκη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Χειμώνας είναι βαρύς. Το σκοτάδι είναι ατελείωτο…

Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο Τζέικομπ Έκλουντ, εξαφανίζεται, και ο Τσάρλι Πάρκερ αναλαμβάνει να τον εντοπίσει. Ο εργοδότης του Πάρκερ, ο Έντγκαρ Ρος, πράκτορας του FBI, έχει τους δικούς του λόγους να θέλει να τον βρει.

Ο Έκλουντ δεν είναι ένας συνηθισμένος ερευνητής. Εξετάζει με εμμονή μια σειρά από δολοφονίες και εξαφανίσεις, καθεμία από τις οποίες συνδέεται με αναφορές για εμφανίσεις φαντασμάτων. Τώρα ο Πάρκερ θα παρασυρθεί στον κόσμο του Έκλουντ, σ’ έναν κόσμο όπου η αποκρουστική Μητέρα κυβερνά μια εγκληματική αυτοκρατορία που καταρρέει, όπου άνθρωποι κάνουν συμφωνίες με αγγέλους, και όπου αθώοι και ένοχοι μαζί γίνονται θηρευτές και θηράματα σΆ ένα κυνήγι φαντασμάτων…

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Εξαιρετικό… Ο Τζον Κόνολι έχει τη μοναδική ικανότητα να συνδυάζει με επιτυχία το αστυνομικό μυθιστόρημα με τον τρόμο».
Irish Independent 

«Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε αυτό το βιβλίο, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε τίποτα σημαντικό να κάνετε τις επόμενες ώρες».
Sci-Fi Bulletin 

«Ένα ακόμη κεφάλαιο στη ζωή του Τσάρλι Πάρκερ και ακόμη ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα από την πένα του σπουδαίου Τζον Κόνολι. Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν συγγραφέα που έχει απόλυτο έλεγχο της γραφής του».
Shots