Το αγωνιώδες "Μυστικό Τάγμα" της Ίριδας Καλβά παρουσιάζεται στο Bell books

Οι εκδόσεις Bell παρουσιάζουν απόψε στις 6 μ.μ. το μυθιστόρημα της Ίριδας Καλβά «Το Μυστικό Τάγμα».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι ηθοποιοί:

Ζαχαρίας Ρόχας και Μέλπω Ζαρόκωστα.

Στο βιβλιοπωλείο Bell books (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα).

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Γαλλία, 1570

Σ’ ένα δάσος λουσμένο στο φως του φεγγαριού, ένα κορίτσι με μακριά μαύρα μαλλιά και έντονα πράσινα μάτια τρέχει πανικόβλητο. Πίσω της, άντρες με πυρσούς και μανιασμένους σκύλους την κυνηγούν. Την πλησιάζουν. Την περικυκλώνουν. Οι σκύλοι αλυχτούν δείχνοντας τα δόντια τους. Ορθάνοιχτα στόματα που ουρλιάζουν με λύσσα…

Ελλάδα, σήμερα

Η Χριστίνα πετάγεται κάθε βράδυ λουσμένη στον ιδρώτα από τους εφιάλτες. Κάποιοι την κυνηγούν και κάθε φορά ξυπνάει ακριβώς τη στιγμή που την πιάνουν. Πάντα στα όνειρά της κυριαρχούν δύο εφιαλτικά μαύρα μάτια.

Με τρόμο ανακαλύπτει ότι πρόκειται για ξεχασμένες μνήμες που έρχονται σιγά σιγά στο φως, και τότε ο αληθινός εφιάλτης αρχίζει. Ένα ανθρωποκυνηγητό κι ένας σκληρός αγώνας επιβίωσης, να προλάβει να θυμηθεί προτού να είναι αργά.

Τα οράματα που βλέπει τι εξήγηση μπορεί να έχουν; Ποια είναι η αλήθεια για τον κόσμο, και πόσες ελπίδες έχει να γλιτώσει όταν τα μαύρα μάτια του εφιάλτη της γίνουν η ζωή αλλά και ο δήμιός της; Είναι δυνατόν ό,τι γνώριζε να είναι λάθος, και ο έρωτας θανάσιμη παγίδα; Και, τελικά, πώς γίνεται κανένας να μην ξέρει τίποτα για το καταραμένο μυστικό τάγμα;

Το Μυστικό Τάγμα είναι μια συγκλονιστική ιστορία απόλυτα απαγορευμένης αγάπης, ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για τη σκοτεινή δύναμη του κακού και τη σκληρή μάχη ανάμεσα στον έρωτα και το «χρέος».