Nicola Piovani - Στέφανος Κορκολής για το "Coeurs pour Tous Hellas" στο Μέγαρο (13/3)

Μια βραδιά αφιερωμένη στο Coeurs pour Tous Hellas

Δύο κορυφαίοι συνθέτες, ο Νicola Piovani και ο Στέφανος Κορκολής συναντιούνται,  στο  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για τους σκοπούς του Ιδρύματος Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους – που έχει στόχο να ξαναδώσει το χαμόγελο ζωής σε άπορα παιδιά με συγγενή καρδιοπάθεια.

Ο Nicola Piovani, από τους σημαντικότερους συνθέτες κινηματογραφικής μουσικής – και όχι μόνο – βραβευμένος με Όσκαρ, έρχεται στην Ελλάδα για να συμμετέχει με τον διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανο Κορκολή, σε μια μοναδική συναυλία που θα μαγέψει το κοινό!
Οι  μουσικές  του  Nicola  Piovani  από  τον  κινηματογράφο και οι συνθέσεις  του  Στέφανου  Κορκολή  θα  ακουστούν  με τη σύμπραξη της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, με τον Στέφανο Κορκολή (πιάνο) και υπό τη διεύθυνση των Αναστάσιου Συμεωνίδη και Nicola Piovani.


Το Coeurs pour Tous Hellas (Καρδιές για Όλους) έχει ανθρωπιστικό, μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και κύριος σκοπός της λειτουργίας του είναι να χειρουργούνται παιδιά με συγγενείς ή επίκτητες καρδιοπάθειες σε αναπτυσσόμενες χώρες και σε ασθενείς οικονομικά ομάδες.
Tα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος.

Χώρος:
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης: Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα

Ημερομηνία/ Ώρα έναρξης: 13 Μαρτίου 2018/20:30

Προπώληση από: 20 Φεβρουαρίου 2018

Τιμές:
Φοιτητικό: 15 €
Ζώνη Γ: 25 €
Ζώνη Β: 40 €
Ζώνη Α: 50 €
Διακεκριμένη Ζώνη: 70 €