«Για μια γυναίκα»: Τραγούδια του Μεσοπολέμου απόψε στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός

Η επιτυχία συνεχίζεται και μετά τις sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αλλά και  στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, το κοινό θα έχει μια ακόμη  ευκαιρία να παρακολουθήσει τη συναυλία «Για μια γυναίκα» Τραγούδια του Μεσοπολέμου στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ.

Ο Δαυίδ Ναχμίας, ο συνθέτης που με την αδιάκοπη έρευνά του αναβίωσε τους μουσικούς θησαυρούς εκείνης της περιόδου, δημιούργησε μια νοσταλγική παράσταση μιας χρυσής εποχής και η Χρυσούλα Στεφανάκη με την αισθαντική φωνή της γίνεται η καλύτερη πρέσβυρα της περιόδου εκείνης. Ο Δαυίδ Ναχμίας στο πιάνο και η  Χρυσούλα Στεφανάκη με την υπέροχη φωνή θα μας παρουσιάσουν μια σειρά από υπέροχα, γνωστά και άγνωστα τραγούδια.

Στη βραδιά θα ακουστούν ο Κώστας Γιαννίδης, η Σοφία Βέμπο, ο Μιχάλης Σουγιούλ, ο Αλέκος Σακελλάριος,  ο Αττίκ, ο Νίκος Γούναρης, η Δανάη και η Στέλλα Γκρέκα.

Μια εορταστική συναυλία λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, για να ξαναθυμηθούν οι μεγαλύτεροι αλλά και να μαθαίνουν οι νεώτεροι κομμάτια της μουσικής μας ιστορίας. Μιας εποχής, ενός καλοπροαίρετου κόσμου που φεύγει δυστυχώς για πάντα…

Η απέριττη, “ασπρόμαυρη” σκηνοθεσία της μουσικής συναυλίας «Για μια γυναίκα» Τραγούδια του Μεσοπολέμου αναβιώνει τη γνήσια ατμόσφαιρα εκείνων των αξέχαστων παραστάσεων, που ψυχαγωγούσαν με έρωτα και υψηλές αισθητικές απαιτήσεις το λαό.

Χρυσούλα Στεφανάκη || τραγούδι
Δαυίδ Ναχμίας || πιάνο
Info:

27/12/2017

Ώρα: 20.00

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Πλατεία Αγ. Γεωργίου, Καρύτση 8, Αθήνα

210-3221917