Το ξεκαρδιστικό "καμ μπακ" του Β.Κατσικονούρη συνεχίζεται στο "Κακογιάννης"

Συνεχίζεται με επιτυχία στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» η νέα κωμωδία του βραβευμένου Βασίλη Κατσικονούρη «Το καμ μπάκ», σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία σήκωσε αυλαία στις 2 Δεκεμβρίου.

Ένα κουαρτέτο γνωστών ηθοποιών, η Μίνα Αδαμάκη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Ιωάννης Παπαζήσης και ο Χάρης Τζωρτζάκης “ξετυλίγουν” την “κωμωδία της μνήμης”, η οποία  φιλοδοξεί να αποτελέσει το comeback της καλής κωμωδίας στη ζωή μας!

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένας παροπλισμένος πρώην επιτυχημένος δημοσιογράφος, ο Άκης Γλυκοφρίδης, πρόκειται να κάνει το comeback του στην τηλεόραση με ένα ντοκουμέντο που αναμένεται να συγκλονίσει το Πανελλήνιο και να προκαλέσει πολιτικό σεισμό.
Η περιπέτεια ξεκινά όταν  το περιβόητο DVD – που εμπεριέχει το ντοκουμέντο – βρίσκεται κατά τύχη, στα χέρια της Όλγας. Ο Άκης εντοπίζει την Όλγα η οποία είναι μεν πρόθυμη να του το επιστρέψει, όμως δεν θυμάται που το έβαλε. Σε δύο ώρες η εκπομπή  βγαίνει στον αέρα ενώ το DVD δεν έχει βρεθεί. Ο χρόνος πιέζει αφόρητα το δημοσιογράφο, ο οποίος με τη σειρά του πιέζει την Όλγα να ανακτήσει τη μνήμη της. Γιατί όταν αρχίζεις να ξεχνάς, μια κωμωδία γεννιέται!

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Κλαιρ Μπρέσγουελ
Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος
Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Κατσικονούρης
Βοηθός σκηνοθέτη: Χάρης Χιώτης

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Μίνα Αδαμάκη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Ιωάννης Παπαζήσης, Χάρης Τζωρτζάκης.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Art Station – Art Team Metamorphosis

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: δεκαπέντε (15,00) ευρώ.

Μειωμένη τιμή:δώδεκα (12,00) ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς