Nammos - Συναυλία Ρέμου-Ραματζότι: χαμός από κόσμο, κέφι, βεγγαλικά και πολλά πολλά ευρώ! (βίντεο)

Χαμός χθες το βράδυ στο Nammos της Μυκόνου, στη μεγάλη καλοκαιρινή και πολυαναμενόμενη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραματζότι.

Πλήθος κόσμου, που ξεπερνούσε τα 3.000 άτομα πλημμύρισαν το μαγαζί και χάρισαν στους ιδιοκτήτες – σύμφωνα με εκτιμήσεις – περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ!

 

 

Στο κέντρο διασκέδασης Nammos στην περιοχή Ψαρού της Μυκόνου, δίπλα στη θάλασσα, έφτασαν για να διασκεδάσουν με τον Αντώνη Ρέμο και τον Έρος Ραματζότι, κροίσοι απ’ τον Λίβανο, την Τουρκία αλλά και Άραβες που η τσέπη τους άντεχε και με το παραπάνω το κόστος των πρώτων τραπεζιών.

Για το πρώτο τραπέζι το κόστος ξεκινούσε απ’ τα 10.000 ευρώ – στην τιμή περιλαμβάνονταν μία σαμπάνια, μία τεκίλα και μία βότκα. Ενώ οι τιμές των τραπεζιών που βρίσκονται πιο πίσω ξεκινούσαν από 3.000 και φθάνουν τα 5.000 ευρώ.

 

 

Η διακόσμηση στο μαγαζί ήταν πολυτελής, με τα τραπέζια τέλεια διακοσμημένα, με μεγάλα μπουκάλια από βότκα και σαμπάνιες γνωστής μάρκας και πολύχρωμα λουλούδια.

 

 

Το πρόγραμμα άνοιξε ο Έρος Ραματζότι και αργότερα εμφανίστηκε ο Έλληνας τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος. Όταν μάλιστα η ορχήστρα άρχισε να παίζει την εισαγωγή του τραγουδιού “Όλος δικός σου” κι εμφανίστηκε στη σκηνή ο Ρέμος, επικράτησε
πανδαιμόνιο και βεγγαλικά γέμισαν τον ουρανό πάνω από την Ψαρού.

 

 

Το μουσικό πρόγραμμα είχε από συρτάκι μέχρι τις γνωστές επιτυχίες τους, κι ασφαλώς ντουέτα των δύο τραγουδιστών , με τον Αντώνη Ρέμο να εντυπωσιάζει με τα ιταλικά του.

 

 

Το παρόν στη συναυλία έδωσαν και εφοριακοί – μάλιστα οι κυρίες του κλιμακίου ήταν ντυμένες ανάλογα με την περίσταση, με βραδινή τουαλέτα!