Χάρι Πότερ: Ετοιμαστείτε για τα 2 νέα βιβλία του!

Κι όμως! ο Χάρι Πότερ είναι και πάλι εδώ! Κι οι λάτρεις του θα μπορούν απ’ το φθινόπωρο να διαβάσουν 2 νέα βιβλία του ήρωα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Το ένα νέο βιβλίο θα έχει τίτλο “Χάρι Πότερ: Μια ιστορία της μαγείας – Το βιβλίο της Έκθεσης” και το δεύτερο “Χάρι Πότερ: Ένα ταξίδι μέσα από μια ιστορία της μαγείας”.

Η κυκλοφορία τους θα συμπέσει με την έκθεση της βρετανικής Βιβλιοθήκης με τίτλο «Μια ιστορία μαγείας», με αφορμή τον εορτασμό της 20ής επετείου των μυθιστορημάτων φαντασίας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στις 20 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τον Φεβρουάριο του 2018, και στη διάρκειά της θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των 2 νέων βιβλίων.

Στο νέο βιβλίο με τίτλο, «Harry Potter: A History of Magic – The Book of the Exhibition» (Χάρι Πότερ: Μια ιστορία της μαγείας – Το βιβλίο της Εκθεσης), οι αναγνώστες θα μπορούν να εξερευνήσουν το πρόγραμμα σπουδών στη Σχολή Μαγείας Χόγκουαρτς.

Στο έτερο βιβλίο, το «Harry Potter – A Journey Through A History of Magic» (Χάρι Πότερ: Ενα ταξίδι μέσα από μια ιστορία της μαγείας) θα αναλύεται η ιστορία της μαγείας, από τους Μονόκερους, την Αλχημεία και την Αρχαία Μαγεία έως τη Σχολή Χόγκουαρτς.

Και μην ξεχνάμε ότι σε λίγες μέρες, στις 26 Ιουλίου συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κυκλοφορία του βιβλίου «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος», το πρώτο από τα επτά βιβλία της σειράς που πώλησε 450 εκατομμύρια αντίτυπα σε 29 γλώσσες.