Στο Εθνικό θέατρο ο Λάκης Λαζόπουλος; - Δείτε με ποιον συναντήθηκε

Συνεργασία του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, φαίνεται να είναι σε εξέλιξη.

Πληροφορίες θέλουν τον καλλιτέχνη να πραγματοποίησε ήδη ραντεβού με τον διευθυντή της πρώτης σκηνής της χώρας, Στάθη Λιβαθινό, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Υποστηρίζεται μάλιστα, ότι η πρώτη αυτή επίσημη επαφή ανάμεσά τους, έγινε σε καλό κλίμα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στον επικεφαλής του Εθνικού.

Τον ρόλο διαμεσολαβητή, όπως λένε πηγές τον έχει αναλάβει το γραφείο του πρωθυπουργού.

Ας σημειωθεί ότι ο τελευταίος χρόνος ήταν ιδιαίτερα αρνητικός για τον μέχρι πρόσφατα λαοφιλή κωμικό, που άρχισε να βλέπει βήμα-βήμα την πτώση του.

Παραστάσεις χωρίς επιτυχία και χωρίς κοινό, ακυρώσεις συνεργασιών, σχέδια που δεν πραγματοποιήθηκαν.

Έχοντας στηρίξει την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, προσωπικά, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν περίμενε ωστόσο ότι θα χρειαστεί να «πληρώσει» το τίμημα της επιλογής του αυτής.

Όταν οι δημοσκοπήσεις για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ άρχισαν να πέφτουν, το άστρο του ακολούθησε την ίδια πορεία.

Όσο κι αν προσπάθησε να διασώσει τη φήμη του, όσο κι αν, στα τέλη του 2016, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα τους στηρίξει πια, το κακό είχε ήδη γίνει.

Τέλος, φαίνεται πως στου Μαξίμου δεν ξέχασαν όσα τους είχε προσφέρει: Κι έτσι τώρα, που εδώ και πολλούς μήνες είναι «άνεργος», η συνεργασία με το Εθνικό μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη λύση.

Το πλάνο είναι να στεγαστεί εκεί τον προσεχή χειμώνα, ώστε με την παράσταση που θα ανεβάσει να κάνει ένα ηχηρό comeback.

Πηγή:iefimerida