Της κακομοίρας... Ο Ζήκoς έγινε έγχρωμος και οι εικόνες εντυπωσιάζουν! (video)

Έχουν περάσει ήδη 54 χρόνια από τότε που ο Κώστας Χατζηχρήστος υποδυόμενος τον Ζήκο, τσακωνόταν με το αφεντικό του, τραγουδούσε το αλησμόνητο “μικρό το μιρουκάματο και η κάψα μου μεγάλη…”, ενώ μάζευε μανιωδώς χρήματα, ώστε να καταφέρει να παντρευτεί την αγαπημένη του Φιφίκα που τελικά κατέληξε στην αγκαλιά του Νίκου Ρίζου.

Ποιος άραγε θα μπορούσε να πει τότε στον λατρεμένο Κώστα Χατζηχρήστο, πως το 2017 θα επέστρεφε στο σαλόνι κάθε ελληνικής οικογένειας και μάλιστα… έγχρωμος;

Ναι είναι αλήθεια! Μισό αιώνα μετά, μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες του ελληνικά σινεμά, με ατάκες που μνημονεύονται ακόμα και σήμερα από το φιλοθεάμον κοινό, η ταινία “Της Κακομοίρας”, ευρέως γνωστή και ως “Ο μπακαλόγατος” επιστρέφει έγχρωμη και πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η ταινία έγινε remaster σε έγχρωμη έκδοση και HD ανάλυση από την West Wing Studios, με την υποστήριξη και επιμέλεια της Καραγιάννης-Καρατζόπουλος, ενώ την πρώτη έγχρωμη προβολή της εξασφάλισε η τηλεόραση του Αντ1. Η ταινία θα προβληθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 20.00.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχε προβληθεί έγχρωμη και η ταινία του 1965, «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Τζαβέλλα με τους Γιώργο Κωνσταντίνο και Μάρω Κοντού, με τις κριτικές που απέσπασε να είναι αν μη τι άλλο, εξαιρετικές.