Αυτός είναι ο «Mister Nice Guy» του Χόλιγουντ

«Προφανώς ο τύπος μου δεν είναι πολύ άγριος» δηλώνει ο χολιγουντιανός σταρ Τομ Χάνκς όπου στα εξήντα του χρόνια αναγνωρίζει ότι είναι ωραίο που είναι ο «Mister Nice Guy» του Χόλιγουντ.

«Ποτέ δεν έχω παρανομήσει, ούτε ήμουν αποστάτης ή αναρχικός. Αλλά θα με αποκαλούσα αστείο, και για να μιλήσω ειλικρινά, ήμουν πάντα κωμικός», δήλωσε μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα «Welt am Sonntag»

Όπως και άλλα άτομα που έχουν την αίσθηση της τιμιότητας, λέει την αλήθεια, όσο συχνά μπορεί τόσο για την ιδιωτική του ζωή όσο και για την επαγγελματική. «Δεν είμαι θυμωμένος, δεν φοβάμαι τους ανθρώπους», δήλωσε ο Χάνκς. Εξακολουθεί να ξεκινάει την ημέρα του «αισιόδοξα, σαν ένα ευτυχισμένο αγόρι, όπως όταν ήμουν οκτώ χρόνων, με τα αδέλφια μου, που δεν έχανα ευκαιρία για παιχνίδι».

Αυτή την περίοδο ο Τομ Χάνκς πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική διασκευή του μπεστ σέλερ του Νταν Μπράουν «Inferno» και συχνά στις διάφορες δημοσκοπήσεις που γίνονται στην Αμερική κατά τον τίτλο του πιο δημοφιλούς και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες διασημότητες της χώρας. Αυτό όμως δεν έχει σημασία, για τον ίδιο, αφού πιστεύει ότι η ουσία είναι να είσαι καλός και τίμιος. «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό επηρεάζει μόνο τη δουλειά μου. Και δεν αφήνω κανέναν να εκμεταλλευτεί τον καλό μου χαρακτήρα».