"Τι απέδειξε ο κύριος Φάυνμαν;"

Απόψε η τελευταία παράσταση “Τι απέδειξε ο κύριος Φάυνμαν;” στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η “αναμέτρηση” του Γιώργου Κοτανίδη με το Νομπελίστα φυσικό Ρίτσαρντ Φάυνμαν, στο έργο του Peter Parnell «QED» ή «Τι απέδειξε ο κύριος Φάυνμαν»- μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες της δεκαετίας- ζωντάνεψε ξανά στη σκηνή του Θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης γνωρίζοντας την απόλυτη αποδοχή από το κοινό!

Η παράσταση ανέβηκε με την αρωγή της «Ένωσης Ελλήνων Φυσικών» και εξελίχθηκε σε μία ξεχωριστή γιορτή της Φυσικής με τους σημαντικότερους Έλληνες Φυσικούς να συνομιλούν πριν και μετά την παράσταση με το κοινό. Το κοινό του Θεάτρου, το κοινό της Φυσικής και ιδιαίτερα το κοινό που εκπροσωπεί το μέλλον μας, οι μαθητές και οι φοιτητές, έσπευσαν να παρακολουθήσουν μία μοναδική συνάντηση της Τέχνης με την Επιστήμη.

IMG_7012

H εντυπωσιακή ανταπόκριση του κοινού είχε ως αποτέλεσμα την προσθήκη παραστάσεων και το Φεβρουάριο 2016.

Την τελευταία παράσταση την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, στις 20:30, προλογίζει ο διακεκριμένος και πολυβραβευμένος επιστήμονας – ερευνητής κ. Σταμάτιος Μ. Κριμιζής,, Ακαδημαϊκός, Τάξη Θετικών Επιστημών, με θέμα: “Πλανητικό φωτοτζούρναλ: Η επιτόπου εξερεύνηση των πλανητών σε 50 χρόνια-μια προσωπική Οδύσσεια”.

Δείτε μια άλλη άποψη για την παράσταση εδώ