Έρχεται και άλλο βιβλίο Χάρι Πότερ!

Τα Χριστούγεννα μπορεί να έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, η είδηση που κυκλοφόρησε πριν λίγο όμως μόνο ως χριστουγεννιάτικο δώρο μπορεί να χαρακτηριστεί ή, ακόμα καλύτερα, ως θαύμα των Χριστουγέννων. Τουλάχιστον για όλους όσους αγαπούν τον Harry Potter και το σύμπαν του.

Ο αγγλικός εκδοτικός οίκος Little Brown ανακοίνωσε στο Twitter πως πρόκειται να κυκλοφορήσει το όγδοο βιβλίο της σειράς Harry Potter, με τον τίτλο «Harry Potter and the Cursed Child» (Ο Harry Potter και το Καταραμένο Παιδί), δια χειρός της ίδιας της J.K. Rowling, σύμφωνα με το huffingtonpost.gr.

Το βιβλίο θα είναι ουσιαστικά το σενάριο του ομώνυμου θεατρικού έργου που θα ανέβει στο Palace Theatre του Λονδίνου στο τέλος του Ιουλίου, και θα κυκλοφορήσει κι αυτό μέσα στον ίδιο μήνα. Έτσι, όσοι δεν προλάβουν (ή δεν έχουν τη δυνατότητα) να παρακολουθήσουν την παράσταση στο θέατρο θα μπορέσουν να αγοράσουν το βιβλίο και να μάθουν τη συνέχεια της ιστορίας του αγαπημένου τους ήρωα.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, η κυκλοφορία του βιβλίου ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που δέχθηκαν από το κοινό:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έκδοση του σεναρίου του Harry Potter and the Cursed Child», είπε ο David Shelley, διευθυντής του Little Brown Book Group στη συνέντευξη τύπου. «Η J.K. Rowling και η ομάδα της έχουν λάβει έναν τεράστιο αριθμό αιτήσεων από φαν που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο Λονδίνο και να παρακολουθήσουν την παράσταση και θα ήθελαν να διαβάσουν το έργο σε μορφή βιβλίου -και έτσι είμαστε ευτυχείς που θα μπορέσουμε να τους το διαθέσουμε».