Ο Γιώργος Λάνθιμος ανακοίνωσε την νέα του ταινία «The Killing Of A Sacred Deer»

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, λέει το ρητό, για αυτό και ο Γιώργος Λάνθιμος πρόκειται να συνεργαστεί για τέταρτη φορά με τον σεναριογράφο Ευθύμη Φιλίππου και τις εταιρείες παραγωγής Element Pictures και Film4 για την νέα του ταινία, η δημιουργία της οποίας ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγες ώρες.

Η όγδοη ταινία του Λάνθιμου (η έβδομη, το «The Favourite» με την Emma Stone και τη Rachel Weisz βρίσκεται ήδη στα σκαριά) θα έχει τίτλο «The Killing Of A Sacred Deer» (Η Δολοφονία ενός Ιερού Ελαφιού) και θα είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υπερφυσικά στοιχεία. Το σενάριο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αφηγείται τις ιστορίες ενός νεαρού άνδρα που διψά για εκδίκηση, ενός γιατρού που πρέπει να πάρει μια απόφαση και της οικογένειάς του που προσπαθεί να επιβιώσει.

Περισσότερα για το νέο σκηνοθετικό εγχείρημα του Έλληνα σκηνοθέτη αναμένουμε στο άμεσο μέλλον. Μέχρι τότε έχουμε να περιμένουμε την τελετή απονομής των BAFTA, των «βρετανικών Oscars», αυτή τη Κυριακή 14/2, όπου ο «Αστακός» του Λάνθιμου είναι υποψήφιος στην κατηγορία Καλύτερη Βρετανική Ταινία.

Πηγή: huffingtonpost.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς