Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διηγήματος, με θέμα την αλληλεγγύη

Από το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2015

Με στόχο την ανάδειξη της αλληλεγγύης, που είναι ιδιαίτερα σημαντική στη δύσκολη εποχή μας, το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής προκήρυξε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διηγήματος, με θέμα συναφές με την αλληλεγγύη, ο οποίος θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2015.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται (με αλφαβητική σειρά) από τους: Κάσδαγλη Χριστόφορο (συγγραφέα, δημοσιογράφο), Niemands Rose (συγγραφέα), Νόλλα Δημήτρη (συγγραφέα), Παπαδόπουλο Κώστα των εκδόσεων Ταξιδευτής, Πατούλη Κρυσταλία (δημοσιογράφο, δημιουργό του σεμιναρίου Αφήγηση Ζωής), Στεφανέα Πέτρο (συγγραφέα) και Θεοφανοπούλου Τζένη (εκπρόσωπο του Δικτύου Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγ. Παρασκευής).

Σε συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποίησε το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης και η Κριτική Επιτροπή, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, παρουσιάστηκαν οι όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό, οι οποίοι βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Δικτύου (www.diktioagiasparaskevis.gr ), καθώς και οι στόχοι της διοργάνωσης.

Πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάστε τη συνέχεια:

http://www.naftemporiki.gr/story/883155/panellinios-diagonismos-diigimatos-me-thema-tin-allileggui