Το αδιαχώρητο από την προσφορά του Θεάτρου Τέχνης

Χιλιάδες κόσμος έσπευσε να επωφεληθεί από την μεγάλη εκπτωτική προσφορά του Θεάτρου Τέχνης, το οποίο αποφάσισε να διαθέσει εισιτήρια για όλες τις φετινές του παραστάσεις στην τιμή των μόλις 3 ευρώ.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ, χθες, μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη των παραστάσεων της νέας σεζόν, από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, στα ταμεία και των δύο Σκηνών (Υπόγειο και Φρυνίχου 14) του Θεάτρου Τέχνης έγινε το αδιαχώρητο, καθώς περίπου 3.000 άτομα έσπευσαν για να επωφεληθούν από την προνομιακή προσφορά. Το αποτέλεσμα ήταν να σχηματισθούν ατελείωτες ουρές – ακόμα και πριν την έναρξη της προπώλησης – στο στενάκι της Φρυνίχου, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στα πεζοδρόμια της Πεσμαζόγλου και της Πανεπιστημίου.

«Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Θεάτρου Τέχνης ήταν τεράστια. Αυτό αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η αγάπη του κόσμου για το θέατρο. Μέλημα μας ήταν να καταφέρουμε να εξυπηρετήσουμε όσους περίμεναν σήμερα εδώ», ανέφεραν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ οι υπεύθυνοι του ταμείου της Φρυνίχου. Ωστόσο αρκετοί ήταν εκείνοι που, ενώ έμειναν μέχρι το τέλος στα ταμεία της Πεσμαζόγλου δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν γιατί όπως ανακοινώθηκε από ανθρώπους του θεάτρου εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της προσφοράς.