«Μάγεψε» ο Ρόμπι Γουίλιαμς στο Terra Vibe (video)

Ξεσήκωσε  και ενθουσίασε τους χιλιάδες θαυμαστές του που είχαν κατακλύσει τον συναυλιακό χώρο Terra Vibe στην Μαλακάσα ο Βρετανός Ρόμπι Γουίλιαμς, του οποίου η συναυλία στο πλαίσιο της 20ετίας του RockWave Festival  στην Ελλάδα, θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα μεγαλύτερα συναυλιακά γεγονότα του καλοκαιριού.

Ο Γουίλιαμς ανέβηκε στη σκηνή με το γνωστό τραγούδι του “Let me entertain you” το οποίο είναι και το όνομα της περιοδείας του και ερμήνευσε επί περισσότερες από δύο ώρες σειρά δικών του επιτυχιών αλλά και άλλων καλλιτεχνών.

Με άρτια μουσική απόδοση και παρουσία, αλλά και αναπάντεχα οπτικά εφέ ο Βρετανός ποπ σταρ αποζημίωσε πλήρως το φανατικό κοινό του ερμηνεύοντας μερικές από τις τεράστιες επιτυχίες το, όπως το come undone, το me and my monkey, το love supreme, το better man, το feel, μέχρι και… Queen αλλά και Φρανκ Σινάτρα !

Ιδιαίτερα επικοινωνιακός, ο Γουίλιαμς περπάτησε άπειρες φορές πάνω κάτω σε έναν διάδρομο 15 μέτρων που τον έφερνε πιο κοντά στο κοινό, ανέβασε στη σκηνή μια θαυμάστριά του να τραγουδήσει μαζί του, αλλά και τον πατέρα του για να τραγουδήσουν επίσης μαζί με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα.

Χορεύτριες και χορευτές, καθώς και μια πολυμελής μπάντα, πλαισίωσε την σκηνική παρουσία και τα τραγούδια του Γουίλιαμς, ο οποίος εξέφρασε το θαυμασμό του για τις Ελληνίδες λέγοντας ότι είναι πολύ όμορφες γυναίκες, όπως τις είδε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμεινε, ζήτησε συγνώμη που δεν είχε έρθει νωρίτερα στην Ελλάδα και έδωσε ραντεβού με τους θαυμαστές του για μετά από 18 μήνες.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς  – του οποίου η περιοδεία ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο στη Νέα Ζηλανδία-θεωρείται ο πιο επιτυχημένος σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών στη Μεγάλη Βρετανία και ο πιο επιτυχημένος μη – λατινογενής καλλιτέχνης στην λατινική Αμερική. Με περιουσία που αγγίζει τα 220 εκ. δολάρια, ο Βρετανός σόουμαν, μπήκε το 2006 στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες όταν πούλησε 1,6 εκ. εισιτήρια για την επερχόμενη περιοδεία του σε μία μόνο ημέρα!

Έχει 17 BRIT Awards περισσότερα από κάθε άλλον και 8 ECHO Awards. Σήμερα ζει στο Λος Άντζελες, με τη σύζυγο του, την αμερικανίδα ηθοποιό Αΐντα Φίλτζ και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Νωρίτερα, στη σκηνή του Terra Vibe, είχαν εμφανιστεί τα Ελληνικά συγκροτήματα Εξ Γκερλφρεντς Πέρφιουμ και Ινκονσίστενσις , ενώ ακολούθησε η  «μαγική μικρή ολλανδέζα», όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, μια καλλιτέχνης με ιδιαίτερο φωνητικό στυλ και ικανότητες, η αισθαντική Σάρον Κόβακς. Η 25χρονη Κόβακς, εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά στη χώρα μας – είχε έρθει ξανά την περασμένη άνοιξη για μια εμφάνιση στον Βοτανικό- με τον χαρακτηριστικό γούνινο μανδύα της, και μάγεψε με την σπάνια και ιδιαίτερη φωνή της όσους παραβρέθηκαν στη συναυλία της Μαλακάσας.