Το Μεγάλο Σάββατο των Πολιτικών Αρχηγών

Λίγες μέρες ξεκούρασης θα έχουν εφέτος το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί, με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν ήδη εγκαταλείψει την Πρωτεύουσα.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φέρεται να παραμένει εντός Αθηνών και να περνάει την Ανάσταση στο σπίτι του στην Κυψέλη με την οικογένεια του. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα βρεθεί στην Καλαμάτα, όπου σήμερα αναμένεται να παραβρεθεί στην περιφορά του Επιταφίου.  Την Αναστάσιμη λειτουργία θα την παρακολουθήσει στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος.

Στην Πύλο βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ Ανάσταση θα κάνει στο Ναύπλιο. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα υποδεχθεί το Άγιο Φως το Μεγάλο Σάββατο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Την Κυριακή του Πάσχα θα βρεθεί στο Γουδή, όπου έχει οργανώσει γιορτή για αδύναμες οικονομικά κοινωνικές ομάδες.

Ο Πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε την αυλή του σπιτιού του στην Αθήνα, όπου θα κάνει Ανάσταση μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας πιθανότατα θα μεταβεί στη Λαμία. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται από τη Μ. Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.