Χρυσοχοΐδης: Οι δράστες της επίθεσης στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν

Στην επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Aρείου Πάγου, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Οι δράστες της επίθεσης στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν. Θα εξαλειφθούν τα υπολείμματα που επιμένουν σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3.

Ανέφερε ότι 1.000 αστυνομικοί της ΟΠΚΕ περιπολούν μέρα – νύχτα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και καταπολεμούν την εγκληματικότητα.

Συνεχίζοντας, έκανε λόγο για σημαντική ενίσχυση της Αστυνομίας στην Αθήνα με 800 αστυνομικούς που έρχονται από την περιφέρεια και 400 στη Θεσσαλονίκη, ενώ επιστρέφουν 500 αστυνομικοί από αποσπάσεις.

Ανέφερε ότι πλέον και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. θα βεβαιώνουν παραβάσεις για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Χρυσοχοΐδης: Σε εξέλιξη διαγωνιστική διαδικασία για τις κάμερες σώματος σε αστυνομικούς
Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμεροφοβία. Πρόσθεσε ότι υπάρχει πρόταση της Αστυνομίας προκειμένου, σε συνεργασία της κυβέρνησης με την περιφέρεια και τους δήμους, να αποφασιστεί πού θα μπουν.

Σημείωσε, επίσης, ότι είναι σε εξέλιξη διαγωνιστική διαδικασία για τις κάμερες σώματος σε αστυνομικούς που επιχειρούν καθημερινά.