Μαρινάκης: «Σε πανικό ο Κασσελάκης μετά τις αποκαλύψεις για την περιουσία του - Κατάφερε να ξεπεράσει σε χυδαιότητα τον Πολάκη»

«Ο μαθητής κατάφερε να ξεπεράσει τον δάσκαλο Πολάκη σε χυδαιότητα» είπε το πρωί της Παρασκευής ο Παύλος Μαρινάκης για τον Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή τις τελευταίες τοποθετήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς δεν κλείσαμε ποτέ τα μάτια στις δυσκολίες και τα προβλήματα αλλά βλέπω μια αντιπολίτευση που προσπαθεί με ρητορική και μαξιμαλιστικές προτάσεις να επαναφέρει τις αιτήσεις που προκάλεσε την κρίση» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Επιμένοντας στο ύφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «η ρητορική Κασσελάκη ως προς την τοξικότητα και την παροχολογία μας επαναφέρει στις χειρότερες εποχές».

«Κανένας δεν αμφισβήτησε ότι υπάρχουν προβλήματα. Άλλο οι εθνικές εκλογές και άλλο οι ευρωεκλογές. Το 41% δεν είναι αλαζονεία είναι λαϊκή ετυμηγορία που αξιολογείται καθημερινά. Αυτόν τον ένα χρόνο ξέραμε ότι η δεύτερη 4ετια είναι αυτή για να αντιμετωπίσουμε παθογένειες ετών. Το κάναμε με τα μη κρατικά πανεπιστήμια, το ΕΣΥ, την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης, τη νέα πολιτική στα γήπεδα, τον νέο τρόπο επιλογής διοικήσεων στο Δημόσιο. Η κριτική που ακούμε και θεωρούμε γόνιμη είναι “τρέξτε πιο γρήγορα”» είπε ακόμα ο κ. Μαρινάκης.

Όπως σημείωσε «το βράδυ των εκλογών υπάρχει ένας κίνδυνος: Πρέπει το μήνυμα να είναι πιο καθαρό και να μην δίνει το δικαιώμα στην αντιπολίτευση να λέει οτι δεν θα έχουμε νομιμοποίηση για τα επόμενα βήματα. Αυτά που τάζει ο ΣΥΡΙΖΑ μας επαναφέρει στη λογική που μας επαναφέρει στη χρεοκοπία».

Με αφορμή, δε, το γεγονός, όπως είπε, ότι «μετρήσαμε 30-35 αναρτήσεις του κ. Κασσελάκη σε μια εβδομάδα, αυτό δείχνει πανικό καθώς ήρθαν και συγκρούστηκαν οι μεγαλοστομίες του κ. Κασσελάκη με τα στοιχεία. Ας μην επιτιθέμεθα στους δημοσιογράφους και τα μέσα, δεν έκανε διακανλική ο κ. Κασσελάκης».