Μητσοτάκης από το Ηράκλειο: «Τους συνέτριψε ο λαός, ηττήθηκαν για τα γνωστά τους ψέματα και παραμύθια» (video)

Στις εκλόγές του Μαίου ηττήθηκαν αυτοί που βλέπουν την Ελλάδα σκοτεινή και διχασμένη, αυτοί που επανήλθαν στα γνωστά τους ψέματα και τα παραμύθια που απορρίψαμε» τόνισε απόψε σε ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. και πρόσθεσε: «Τους συνέτριψε ο ελληνικός λαός. Ποτέ ξανά κόμμα της αντιπολίτευσης δεν έχει υποστεί τέτοια ήττα. Όλα τους φταίνε εκτός από τους ίδιους».

Ο κ. Μητσοτάκης στην αρχή της ομιλίας του ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της ΝΔ επειδή όπως είπε έκαναν το Ηράκλειο και ολόκληρη την Κρήτη γαλάζια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ηράκλειο της Κρήτης -Φωτογραφία: Imageonline

«Ποιος θα περίμενε ότι θα κερδίζαμε το Ηράκλειο με 13 μονάδες και τον τόπο μου τα Χανιά με 21 μονάδες διαφορά» είπε και πρόσθεσε ότι «είναι σίγουρος ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από εκεί πάνω που βρίσκεται σήμερα θα χαμογελά».

Σε αυτές τις εκλογές νίκησαν αυτοί που βλέπουν την Ελλάδα ενωμένη και φωτεινή και όχι αυτοί που την θέλουν διχασμένη είπε επίσης και πρόσθεσε ότι ο ίδιος ανέμενε αυτή τη διαφορά.

Παρακολουθήστε την ομιλία του:

Ο κ. Μητσοτάκης στην αρχή της ομιλίας του ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της ΝΔ επειδή όπως είπε έκαναν το Ηράκλειο και ολόκληρη την Κρήτη γαλάζια.

«Ποιος θα περίμενε ότι θα κερδίζαμε το Ηράκλειο με 13 μονάδες και τον τόπο μου τα Χανιά με 21 μονάδες διαφορά» είπε και πρόσθεσε ότι «είναι σίγουρος ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από εκεί πάνω που βρίσκεται σήμερα θα χαμογελά».

Σε αυτές τις εκλογές νίκησαν αυτοί που βλέπουν την Ελλάδα ενωμένη και φωτεινή και πρόσθεσε ότι ο ίδιος ανέμενε αυτή τη διαφορά. «Κάποιοι μπορεί να αιφνιδιάστηκαν αλλά εγώ έβλεπα στα μάτια των ανθρώπων την στήριξή τους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε επίσης στην ομιλία του:

«Η Ελλάδα έγινε και θα παραμείνει μπλε και στις εκλογές του Ιουνίου.

Η ΝΔ ήταν πρώτη στις λαϊκές συνοικίες και τους νέους.

Η νίκη μας όμως είναι ημιτελής. Θα ολοκλκηρωθεί στις 25 Ιουνίου. Τότε θα ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας.

Στην χώρα μας δεν υπάρχει άλλη πρόταση εξουσίας. Μόνο η ΝΔ έχει σχέδιο διακυβέρνησης.

Πρέπει λοιπόν το βράδυ των εκλογών να έχουμε γεμίσει τις κάλπες με ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Επιμένω στην ανάγκη για ισχυρή κυβέρνηση. Είδατε για παράδειγμα τι έγινε με την κυβερνοεπίθεση που δεχθήκαμε στις εξετάσεις. Οι απειλές είναι πολλές και είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα σταθερό και στιβαρό χέρι στο τιμόνι της χώρας …»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ακόμα ότι δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. Στην επόμενη Βουλή μπορεί να έχουμε πάνω από 5 κόμματα και να ανέβει ο πήχης της αυτοδυναμίας, είπε. Πρέπει να έρθουν και καινούριοi να μας ψηφίσουν γιατί στην χώρα δεν υπάρχει άλλη δύναμη προοπτικής.

Στις εκλογές αυτές τόνισε δεν ψηφίζουμε για αντιπολίτευση αλλά για κυβέρνηση και ζήτησε από όλα τα στελέχη και τους βουλευτές να δώσουν τη μάχη απαλλαγμένοι από το άγχος του σταυρού για να έχει η χώρα στις 25 Ιουνίου ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση της ΝΔ.

«Είμαστε πλέον έτοιμοι την επόμενη των εκλογών να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε προς όφελος όλων σας».

Αναφέρθηκε επίσης και στην Τουρκία λέγοντας: «Κάλεσα πριν από λίγο τον Τούρκο Πρόεδρο τον συνεχάρη για την επανεκλογή του και του είπα ότι προσβλέπω και προσδοκώ για μια νέα περίοδο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις γιατί η χώρα μας πάντα είναι διατεθειμένη να τείνει χείρα φιλίας χωρίς όμως ποτέ να υπονομεύσει την κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Υπάρχουν θέματα τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να συζητήσω με την Τουρκία, είναι εκτός ατζέντας. Μόνο εγώ ξέρω πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση που έπρεπε να διαχειριστώ με την Τουρκία με μια χώρα που έχει αναθεωρητική ατζέντα».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως στις 25 Ιουνίου πάμε να πανηγυρίσουμε για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα. «Νωρίς νωρίς στις κάλπες. Η νεολαία πρώτα να ψηφίσει και μετά να πάει για μπάνιο» είπε χαρακτηριστικά.