Όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Τα πηγαδάκια, οι νέοι βουλευτές και η παλιά φρουρά (photos)

Αγκαλιές, χαμόγελα και θερμό χειροκρότημα στην ομιλία του Νίκο Ανδρουλάκη στην πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ μετά τις κάλπες της 21ης Μαΐου και τη εκλογική άνοδο του ΠΑΣΟΚ.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ από όλη την Ελλάδα, οι 41 βουλευτές που κέρδισαν στη μάχη του σταυρού και μπαίνουν στη Βουλή, αλλά και υποψήφιοι που δεν τα κατάφεραν ήταν εκεί σε ένα πανηγυρικό κλίμα.

Ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημήτρης Μάντζος, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Τόνια Αντωνίου, ο Παύλος Χρηστίδης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Νίκος Σαλαγιάννης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Μιχάλης Κατρίνης,

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης τους ευχαρίστησε όλους για τον αγώνα στις εκλογές και καλωσόρισε τους νέους βουλευτές του κόμματος. Μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στη γυναικεία παρουσία της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Στην ομιλία του ο κ.Ανδρουλάκης τόνισε «έχουμε χρέος να δώσουμε στον χάρτη της χώρας, το πράσινο χρώμα, που δίνει ελπίδα». Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αείμνηστη, Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι ενίσχυσε την παράταξη και την κράτησε ενωμένη.

Εικόνες από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ:

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και στελέχη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Νίκος Ανδρουλάκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Γιώργος Παπανδρέου

Η Ελένη Χρονοπούλου

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Παναγιώτη Δουδωνή (επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ)

Ο Σταύρος Κοντονής

Ο Χρήστος Πρωτοπαππας

Ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Νίκος Παπανδρέου