Εξελέγη βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ η σύντροφος του Γιάννη Ραγκούση - Πρώτη στα Τρίκαλα η Μαρίνα Κοντοτόλη

Η νεοφώτιστη στον πολιτικό στίβο Μαρίνα Κοντοτόλη, κατάφερε να κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών των Τρικάλων και να κερδίσει μια βουλευτική έδρα.

Με 5.645 ψήφους, η κομμώτρια, σύντροφος του Γιάννη Ραγκούση βγήκε πρώτη με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα και σύμφωνα με το εκλογικό αποτέλεσμα, κερδίζει τη βουλευτική έδρα. Από μία έδρα στα Τρίκαλα πήραν το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύντροφός της, Γιάννης Ραγκούσης, εκλέχθηκε βουλευτής στη Β’ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι το ζεύγος θα είναι μαζί -εκτός από τη ζωή- και στα έδρανα.

Μ. Κοντοτόλη: «Πολύ κατώτερο των προσδοκιών το αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές»

Σε μήνυμά της μετά τα αποτελέσματα και την έδρα που κατέκτησε στα Τρίκαλα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Μαρίνα Κοντοτόλη είπε ότι «το αποτέλεσμα των χθεσινών εθνικών εκλογών ήταν πολύ θετικό για τη Νέα Δημοκρατία. Θα ήθελα να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου, στην ηγεσία, στα στελέχη και τα μέλη της».

Πρόσθεσε ότι «την ίδια στιγμή το αποτέλεσμα για εμάς, για τον ΣυΡιζΑ – Προοδευτική Συμμαχία ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών και των δυνατοτήτων μας. Μπροστά μας όμως, έχουμε ένα και μοναδικό καθήκον να διορθώσουμε τα λάθη και να εξαλείψουμε τις αιτίες που μας οδήγησαν σε αυτό. Με επικεφαλής τον πρόεδρο μας, κ. Αλέξη Τσίπρα, θα δώσουμε τις μάχες που έρχονται, ώστε να διαψεύσουμε τα σχέδια όσων ονειρεύονται τη μονιμοποίηση της χθεσινής εικόνας των πολιτικών συσχετισμών».

Τέλος, η νέα βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ευχαρίστησε τους πολίτες που την ψήφισαν και υπογράμμισε: «Εγώ προσωπικά ως Μαρίνα Κοντοτόλη διακατέχομαι από μία απέραντη ευγνωμοσύνη προς όλες και όλους τους συμπολίτες μας που μου έκαναν τη μέγιστη τιμή να με εκλέξουν βουλευτή Τρικάλων. Όπως έκανα πάντοτε στη ζωή μου και όπως ανακοίνωσα και καθ´ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, θα δώσω όλο μου τον εαυτό, προκειμένου να υπηρετήσω τους στόχους των συμπολιτών μας στα Τρίκαλα, τη Φαρκαδόνα, την Πύλη, την Καλαμπάκα, καθώς και τα χωριά μας».