ΠΑΣΟΚ για Λάζαρο Λασκαρίδη: «Υπηρέτησε με ήθος και ακεραιότητα το δημοσιογραφικό λειτούργημα»

«Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Λάζαρο Λασκαρίδη, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. «Υπηρέτησε με ήθος και ακεραιότητα το δημοσιογραφικό λειτούργημα ως πολιτικός συντάκτης σε πλήθος εφημερίδων και ραδιοτηλεοπτικών σταθμών», προσθέτει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Η μεγάλη αγάπη του για τον Δήμο της Καλλιθέας είχε ως αποτέλεσμα την πολυετή ενασχόλησή του με τα κοινά. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πολιτισμού, βρισκόταν πάντα δίπλα στους συμπολίτες του προφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του με δοτικότητα. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Στο μεταξύ ανακοίνωση για τον θάνατο του Λάζαρου Λασκαρίδη εξέδωσε και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. «Η τραγική και άδικη απώλεια του Λάζαρου Λασκαρίδη, μας συγκλόνισε όλους βαθιά. Ο Λάζαρος, ένας ξεχωριστός άνθρωπος, δημοσιογράφος και ενεργός πολίτης, διακρινόταν για το ήθος, την εντιμότητα και τη διάθεσή του για προσφορά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Πάντα συνεπής με τις δημοκρατικές του αρχές, συμμετείχε από πολύ νέος στα κινήματα και στρατεύτηκε στον αγώνα για την Προοδευτική Αλλαγή της χώρας. Σύντροφοι, φίλοι, γνωστοί και οι συνάδελφοί του δημοσιογράφοι, θα θυμούνται πάντα την ευγένεια, τη σεμνότητα και την ανιδιοτέλεια με την οποία υπηρέτησε τη δημοσιογραφία και την τοπική αυτοδιοίκηση. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», καταλήγει ο κ. Παπανδρέου.