Μυλωνάκης: «Δε συνάδει να αγκαλιάζεσαι με τον Μιχαλολιάκο και να έρχεσαι στην Ελληνική Λύση»

Συνεχίζονται οι βολές εναντίον του του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου από τον πρώην Βουλευτή του κόμματος, Αντώνη Μυλωνάκη ο οποίος σε σημερινή του καταφέρθηκε ξανά εναντίον του Βελόπουλου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, είπε αρχικά ο κ. Μυλωνάκης: «Άλλοι θέλησαν να προσπαθήσουν να με «δολοφονήσουν», γιατί ξέρετε η δολοφονία δεν είναι μόνο να σε σκοτώσει κάποιος με ένα όπλο, αλλά να σε σκοτώσει και διαφορετικά. Πήγαν, λοιπόν, να με «σκοτώσουν» και μάλιστα ύπουλα, άνανδρα με έναν τρόπο τελείως αφύσικο για εμένα, δεν το περίμενα, αλλά έγινε. Ένιωσα προδομένος, από έναν άνθρωπο που υποστήριζα και θεωρούσα φίλο μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο χρονικό της μεταξύ τους κόντρας με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, λέγοντας ότι «όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022 εκεί είχε γίνει μια πολύ μεγάλη παρεξήγηση με τον Πρόεδρο και μάλιστα, στην ΚΟ που είχα ζητήσει να συγκληθεί επειδή πήραν το μέρος μου, οι 6 από τους δέκα βουλευτές, για ένα θέμα συγκεκριμένο, είχε γίνει μια πολύ μεγάλη φασαρία».

Ο ανεξάρτητος πλέον Βουλευτής τόνισε: «Εγώ ήμουν αρνητικός σε ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι δεν είχαν δείξει δείγματα σοβαρού ανθρώπου από το παρελθόν. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι πολύ μικρή χώρα και γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Και οι οποίοι είχαν εμπλακεί με πολύ άσχημο τρόπο με την Χρυσή Αυγή, με χαριεντισμό με τον Μιχαλολιάκο, με αγκαλιές κλπ., με φωτογραφίες που κυκλοφορούν ακόμα στο διαδίκτυο».

Και φωτογράφισε το στέλεχος της Ελληνικής Λύσης που αποτέλεσε την αιτία της σύγκρουσής: «Μιλάω για τον κ. Σπίνο, με τον οποίο εγώ δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο σαν πολίτης, δεν έχω κανένα πρόβλημα, οικογενειάρχης είναι ο άνθρωπος δεν μου έχει κάνει τίποτα ούτε του έχω κάνει, αλλά πολιτικά δε συνάδει από τη μια να αγκαλιάζεσαι με τον Μιχαλολιάκο και να βγάζεις φωτογραφίες με αγκυλωτούς σταυρούς και από την άλλη να έρχεσαι στην Ελληνική Λύση. Για αυτόν είπα για κανέναν άλλο.

Δεν ήθελα να εμπλακεί στο κόμμα ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ο Πρόεδρος ίσως θεώρησε ότι είχα δίκιο στην αρχή. Μου έδωσε τον λόγο του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει να υπάρχει στο κόμμα, απλά θα τον χρησιμοποιήσει να υπάρχει στο Alert, να κάνει τον παρουσιαστή. Τώρα τελευταία, όχι μόνο τον λόγο του τον αναίρεσε, αλλά ο κ. Σπίνος είχε γεμίσει την Δυτική Αθήνα με πανό, όπου και θα κατέβαινε υποψήφιος», κατέληξε χαρακτηριστικά.