Ο Πολάκης επανέρχεται κατά Χατζηνικολάου: «Κάνε μου μήνυση, θα έχουμε γλέντια τρικούβερτα»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης επανέρχεται στην κόντρα του με τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του που ρωτούσε τον Ν. Χατζηνικολάου αν οι εταιρείες του έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32 εκατ. ευρώ, ο Παύλος Πολάκης «ξαναχτύπησε».

Παρενέβη σε απάντηση του εκδότη-δημοσιογράφου στα social media σχετικά με τα χρέη των εταιρειών ότι έχουν ρυθμιστεί κατά νόμο, με εξωδικαστικό, λέγοντας:

«Κάνε μήνυση. Εξωδικαστικός γίνεται σε χρέη ΜΕΧΡΙ 1,5 εκατομμύριο ευρώ!! Θα έχουμε γλέντια τρικούβερτα».

Νωρίτερα, σήμερα, με tweet του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Σήμερα σου απαντώ με στοιχεία. Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;»

Λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου του απάντησε, λέγοντας πως πρόκειται για συκοφαντίες και ψέματα από τον βουλευτή, καθώς «τα χρέη των εταιρειών είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται», ενώ τον κάλεσε να «ενημερωθεί και να σταματήσει τη λάσπη».

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στον Παύλο Πολάκη:

Η απάντησή μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά. Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα. Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».