ΝΔ: «Δύο φορές ο πρωθυπουργός προσκάλεσε τον κ. Ανδρουλάκη πριν την υπόθεση των παρακολουθήσεων»

Δύο φορές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε πρόσκληση στον Νίκο Ανδρουλάκη, όταν εξελέγη αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, για να τον συναντήσει, πριν την υπόθεση των παρακολουθήσεων, και ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε, σχολίασε η ΝΔ αναφερόμενη στις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ ανέφερε: «Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Μάντζο, ο οποίος αιτιολόγησε την άρνηση του κ. Ανδρουλάκη να συναντήσει τον κ. Μητσοτάκη μιλώντας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ότι η πρόσκληση του πρωθυπουργού απευθύνθηκε δύο φορές στον κ. Ανδρουλάκη όταν εξελέγη αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή 8 μήνες πριν από αυτή την υπόθεση».

«Άλλοι είναι οι λόγοι που αρνήθηκε δύο φορές τη συνάντηση»

«Προφανώς, άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε δύο φορές τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη», κατέληξε η ΝΔ.

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος

Υπενθυμίζεται πως ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, σχολίασε τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, δηλώνοντας πως «μπήκε στη ζώνη του θράσους, καταλογίζοντας στον Νίκο Ανδρουλάκη κακή πίστη ή αντιπολιτική συμπεριφορά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το μόνο ενδιαφέρον που θα μπορούσε να έχει μια συνάντηση μεταξύ τους θα ήταν να του πει πότε, γιατί και με ποιον προϊόν τον παρακολουθούσε. Διότι υποκλοπές είχαν γίνει τότε, το λέει και η ΕΥΠ και η ΑΔΑΕ. Άρα να είμαστε ειλικρινείς, να έχουμε θάρρος και να πούμε και μισή κουβέντα».