Στο Μέτσοβο γιόρτασε την Κυριακή της Αποκριάς ο Πρωθυπουργός - Ποιες αποφάσεις πήρε

Με μία βόλτα στην πλατεία του Μετσόβου, ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης γιόρτασε την Κυριακή της Αποκριάς, ενώ το απόγευμα της Καθ. Δευτέρας αναχώρησε για την Αθήνα, μετά από την διήμερη απόδρασή του στην περιοχή, που συνδυάστηκε με πολλές βόλτες στον ορεινό όγκο, για πεζοπορία και ποδήλατο, αλλά και κομματικές συναντήσεις.

Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ epirusonline, από το μενού των επαφών του κ. Μητσοτάκη δε θα μπορούσε να λείψει και το προεκλογικό κλίμα, ενώ η εσωκομματική είδηση που έβγαλε ήταν η υποψηφιότητα της συζύγου του Κώστα Κεντέρη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Kατά τις συναντήσεις του προέκυψαν ειδήσεις που σχετίζονται με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο νομό Ιωαννίνων, όπου όλα δείχνουν, ότι η τρίτη γυναικεία υποψηφιότητα θα είναι η Αντωνία Κορτζή, αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων και μέλος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, η οποία θα πλαισιώσει την βουλευτή Μαρ. Κεφάλα και την Έλσα Εξάρχου –Κεντέρη, ολοκληρώνοντας τις τρεις θέσεις γυναικών στο ψηφοδέλτιο, δίνοντας τέλος στη φημολογία για την υποψηφιότητα της περιφερειακής συμβούλου με την παράταξη Καχριμάνη, Γιώτας Ναβρόζογλου.

Ας σημειωθεί ότι το βράδυ της Κυριακής ο Πρωθυπουργός συνέφαγε με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη και τους βουλευτές της ΝΔ στον νομό ενώ στο τραπέζι βρισκόταν και η κυρία Εξάρχου-Κεντέρη.

Όλοι μαζί απαθανατίστηκαν σε διάφορες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το βράδυ της Κυριακής, όπως κι σε βίντεο που παρουσιάζουν τον Πρωθυπουργό, με τη σύζυγό του Μαρέβα, να επισκέπτεται καταστήματα με παραδοσιακά τυροκομικά και άλλα προϊόντα της περιοχής, αλλά και να βγάζει πολλές selfies με νέους και νέες της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κυβέρνηση και κόμμα της ΝΔ κινούνται πλέον σε εκλογικούς ρυθμούς με ορίζοντα την 9η Απριλίου για την διεξαγωγή των εκλογών, με το σύστημα της απλής αναλογικής.