Qatargate: Ο Παντσέρι ισχυρίζεται ότι η Καϊλή έλαβε 250.000 ευρώ από το Κατάρ για να εκλεγεί ευρωβουλευτής

Ο Αντόνιο Παντσέρι, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τις βελγικές Αρχές για το Qatargate, υποστήριξε ότι η Εύα Καϊλή έλαβε 250.000 ευρώ από το Κατάρ για την προεκλογική της εκστρατεία ως ευρωβουλευτού, το 2019.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος της Εύας Καϊλή, αποκάλυψε τον ισχυρισμό του Αντόνιο Παντσέρι στον τηλεοπτικό σταθμό Open. «Αν λοιπόν πήρε αυτά τα χρήματα, είναι χρήματα τα οποία αφορούν παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος, σύμφωνα με ειδική διάταξη, δεν είναι δηλαδή δωροδοκία, δηλαδή πολύ μικρό αδίκημα», επισήμανε.

Παράλληλα, ο κ. Δημητρακόπουλος επιβεβαίωσε τη γνησιότητα του εντάλματος που δημοσίευσε το Politico, που εμφανίζει την Εύα Καϊλή ως πρόσωπο με κεντρικό ρόλο στην υπόθεση Qatargate, ωστόσο, όπως τονίζει ο ίδιος, συντάχθηκε με προχειρότητα.

«Τη στιγμή που εκδίδεται αυτό το ένταλμα συλλήψεως, κατηγορία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση η κ. Καϊλή δεν είχε. Βλέπετε πόσο πρόχειρα συντάχθηκε το ένταλμα συλλήψεως. Η κατηγορία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση έγινε πριν μία εβδομάδα, που κατέθεσε ένας από τους μεγαλύτερους ψεύτες, που ακούει στο όνομα Αντόνιο Παντσέρι», τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Δείτε τι είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος: