Δημητρακόπουλος: «Αδίστακτος ο Παντσέρι - Η Καϊλή δεν θα παραδεχτεί κάτι που δεν έκανε»

Στις φυλακές Χάρεν του Βελγίου θα παραμείνει για δύο ακόμη μήνες η Εύα Καϊλή, μετά την απόφαση που έλαβαν χθες Πέμπτη οι δικαστικές Αρχές στις Βρυξέλλες για την υπόθεση Qatargate.

Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή προσανατολίζονται να ασκήσουν έφεση στην απόφαση των δικαστών, κάτι που δεν έπραξαν στις προηγούμενες αποφάσεις για τη συνέχιση της κράτησης της Ελληνίδας ευρωβουλευτού.

Ο νέος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, είπε χθες ότι ζήτησε την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή υπό όρους, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει από τη χώρα, ούτε να αλλοιώσει στοιχεία.

Στο μεταξύ, με δήλωσή του στο Mega, ο δικηγόρος της κ. Καϊλή Μιχάλης Δημητρακόπουλος σημειώνει πως «δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθεί ποινικά αδικήματα που δεν έχει διαπράξει για να βγει μια ώρα γρηγορότερα, όπως έκαναν άλλοι», ενώ επιτίθεται στον Αντόνιο Παντσέρι.

Διαβάστε όλη τη δήλωση του δικηγόρου της Εύας Καϊλή

«Η κυρία Καϊλή θα συνεχίσει μέχρι τέλους τον αγώνα της για να αποδείξει ότι είναι αθώα. Δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθεί ποινικά αδικήματα που δεν έχει διαπράξει για να βγει μια ώρα γρηγορότερα, όπως έκαναν άλλοι. Ο κ. Παντσέρι έχει κατηγορήσει μέχρι στιγμής πέντε ευρωβουλευτές, μεταξύ των οποίων και την κ. Καϊλή, χωρίς κανένα μα κανένα στοιχείο, παρά μόνο τον λόγο του. Είναι αναξιόπιστος, είναι αδίστακτος και εάν του ζητήσουν να κατηγορήσει και τον Πάπα, θα το κάνει, προκειμένου να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του».